Το “Maid” μεταφράζεται στα ελληνικά – Πότε θα το δούμε στα βιβλιοπωλεία

Το “Maid” μεταφράζεται στα ελληνικά – Πότε θα το δούμε στα βιβλιοπωλεία

Το βιβλίο Maid - Οικιακή βοηθός συμπεριλήφθηκε στην λίστα ανάγνωσης του Obama και έχει ήδη μεταφραστεί σε 11 γλώσσες, ενώ έχει ξεπεράσει τις 45.000 κριτικές στο goodreads.

Η αληθινή ιστορία μιας νεαρής μητέρας που αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια της και να επιβιώσουν η ίδια και η κόρη της επαναπροσδιόρισε την έννοια της κακοποίησης, καθώς με το επίθετο “συναισθηματική” έβαλε στο τραπέζι των συζητήσεων μία ακόμη εξαιρετικά σημαντική παράμετρο. Ο λόγος για την συγκλονιστικη σειρά που μπορείτε να δείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα του Netflix Maid, ελληνιστί “Οικιακή Βοηθός.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Stephanie Land, ένα από τα πιο περιζήτητα βιβλία των τελευταίων ετών, που θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022 από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Το βιβλίο Maid – Οικιακή βοηθός συμπεριλήφθηκε στην λίστα ανάγνωσης του Obama και έχει ήδη μεταφραστεί σε 11 γλώσσες, ενώ έχει ξεπεράσει τις 45.000 κριτικές στο goodreads.

Σ΄αυτό, η Stephanie Land καταθέτει τη δική της εμπειρία, φωτίζοντας τη ζωή των συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και παλεύουν για πράγματα αυτονόητα για τους περισσότερους από εμάς, όπως είναι η στέγη, η τροφή, η εκπαίδευση.

H Stephanie Land έγραψε αυτό το αυτοβιογραφικό κείμενο αρχικά σε ένα σημειωματάριο, περιγράφοντας την εμπειρία της ως καθαρίστρια σε σπίτια πλουσίων, από το οποίο προέκυψε ένα από τα δημοφιλέστερα memoirs των τελευταίων ετών, και μια πραγματική «φλέβα χρυσού» όπως έχει χαρακτηριστεί για το Netflix.

Όσοι αγάπησαν τις ερμηνείες της Margaret Qualley και της μητέρας της –στην οθόνη και στην πραγματική ζωή Andie MacDowell θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν την πραγματική ιστορία της αυτό το καλοκαίρι από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, σε μετάφραση της Βάσιας Τζανακάρη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα