Ξένια Καλογεροπούλου: "Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα"

Ξένια Καλογεροπούλου
Ξένια Καλογεροπούλου GLOMEX

Η Ξένια Καλογεροπούλου σε μία συνέντευξη εκ βαθέων για τη συμφιλίωση, τη μοναξιά και το παράπονο για το ότι δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει ένα παιδί.

Πριν από περίπου ένα μήνα η Ξένια Καλογεροπούλου ξάφνιασε και συγκίνησε τους πάντες όταν μίλησε για το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, ενώ η εξομολόγησή της στο Magazine του NEWS24/7 προκάλεσε και πάλι μεγάλη και πηγαία συγκίνηση σε όλη τη χώρα.

Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τη σπουδαία ηθοποιό, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση του έργου του Τσέχωφ "Θείος Βάνιας" στο θέατρο Προσκήνιο, όπου υποδύεται τη Μαρία Βασίλιεβνα.

ADVERTISING

Με μία από τις θεματικές του έργου να είναι και η συμφιλίωση, η Ξένια Καλογεροπούλου γελώντας στην κάμερα του MEGA δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη συμφιλίωση, έχει όμως πρόβλημα με τη μοναξιά, όπως είπε.

Σε ερώτηση για το αν έχει συναντήσει δυσκολίες στη ζωή της που την έκαναν να "λυγίσει", η Ξένια Καλογεροπούλου απάντησε πως "μπορεί να πέρναγα κάποιες καλύτερες ή χειρότερες περιόδους, αλλά δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω. Όλοι έχουμε περάσει δυσκολίες στα επαγγελματικά μας". Ωστόσο, το μεγαλύτερο βάσανό της ήταν όπως εκμυστηρεύτηκε, το ότι για χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί και δεν τα κατάφερε.

Η ίδια μίλησε για την αγαπημένη της ταινία από όσες έχει κάνει, που ήταν το "Πριν τα μεσάνυχτα" αλλά και το βιβλίο της "Πριν τα ξεχάσω" που έγραψε με αφορμή έναν λόγο που κλήθηκε να βγάλει ως επίτιμη καθηγήτρια στον Βόλο.

"Έπαθα μία τρομερή αγωνία και πέρασα νύχτες άϋπνες να σκέφτομαι τι μπορεί να πω σε ένα αμφιθέατρο ως τιμώμενο πρόσωπο. Και με αυτό άρχισα να θυμάμαι πολλά πράγματα, ορισμένα που έλεγα ότι τα έχω ξεχάσει. Το μυαλό μας είναι σε ένα σκοτάδι και υπάρχουν μικρά μικρά φωτάκια που αναβοσβήνουν, είναι οι αναμνήσεις μας. Άρχισαν να μου αναβοσβήνουν πολλά φωτάκια και είπα ότι αυτά πρέπει να τα σημειώσω κάπου. Και άρχισα να γράφω ένα βιβλίο που λέγεται 'Πριν τα Ξεχάσω'"', είπε η ίδια.

Δείτε τη συνέντευξη της Ξένιας Καλογεροπούλου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θέατρο
SHARE:

24Media Network