ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Ο χειριστής του ταχύπλοου στο Πόρτο Χέλι

Τραγωδία Πόρτο Χέλι: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 44χρονο

Ο εισαγγελέας Ναυπλίου απήγγειλε στον 44χρονο κατηγορίες για διατάραξη συγκοινωνιών, για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια. Έλαβε 24ωρη προθεσμία.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Τραγωδία Πόρτο Χέλι: Στην εισαγγελία μεταφέρθηκε ο χειριστής του ταχύπλοου

Τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της αιμοληψίας στην οποία έχει υποβληθεί ο 44χρονος χειριστής του ταχυπλόου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Τραγικό δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο χειριστής του ταχύπλοου

Ο 44χρονος που κρατείται στο λιμεναρχείο Ναυπλίου, φέρεται να υποστήριξε, μέσω του συνηγόρου του, ότι κατά την πορεία του ταχύπλοου δεν αντιλήφθηκε το μικρό αλιευτικό, που πιθανόν, δεν είχε επαρκή φωτισμό.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ

Πόρτο Χέλι: Αδέρφια οι επιβαίνοντες της μοιραίας βάρκας - Ο ένας νεκρός με τη τραυματισμένη ήταν δίδυμοι

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι τρεις άνθρωποι που βρίσκονταν στη ξύλινη βάρκα την Παρασκευή ήταν αδέρφια. Μάλιστα η γυναίκα που "χαροπαλεύει" είναι η δίδυμη αδερφή του ενός νεκρού. Τα "Βατράχια" της ΜΥΑ ψάχνουν μήπως υπάρχουν αγνοούμενοι.

Meeting of the Parliamentary Group of New Democracy party, in Athens on Dec. 1, 2015 /        , 1 , 2015.

Πλακιωτάκης για Πόρτο Χέλι: Πλήρης κινητοποίηση για τη διαλεύκανση της τραγωδίας

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, εξέφρασε τη λύπη του για το ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή κοντά στο Πόρτο Χέλι και που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο αντρών και τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας - "Η εξασφάλιση της ασφάλειας στη θάλασσα αποτελεί προτεραιότητα" σημείωσε.

Πόρτο Χέλι: Πώς έγινε η φονική σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς

Πόρτο Χέλι: Πώς έγινε η φονική σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του ναυτικού δυστυχήματος που σημειώθηκε μόλις 350 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Θίνη Αργολίδας - Μια γυναίκα διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Όχημα του Λιμενικού

Πόρτο Χέλι: Ακαριαίος ο θάνατος δυο ανδρών από την σύγκρουση των σκαφών

"Από τη σύγκρουση προκλήθηκε η βύθιση της λέμβου, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους, οι δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους" σημειώνει το Λιμενικό Σώμα.

Φωτό αρχείου: Σκάφος του Λιμενικού

Πόρτο Χέλι: Σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς και μια σοβαρά τραυματισμένη

Το δυστύχημα σημειώθηκε, στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι, όταν ένα 10μετρο φουσκωτό εμβόλισε μια ξύλινη βάρκα στην οποία επέβαιναν τρία άτομα.