Προφυλακιστέοι οι τέσσερις συλληφθέντες για το ναυάγιο στην Πάλαιρο

Προφυλακιστέοι οι τέσσερις συλληφθέντες για το ναυάγιο στην Πάλαιρο

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι τέσσερις συλληφθέντες για την τραγωδία στην Πάλαιρο. Την Τετάρτη θα παραδοθούν δύο ακόμα κατηγορούμενοι, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος τους

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν για το ναυάγιο στην Πάλαιρο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 12 παράνομοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και τέσσερα μικρά παιδιά.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, ο 20χρονος και η 53χρονη μητέρα του από χωριό του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, ένας 34χρονος Σύρος και ένας 55χρονος Παλαιστίνιος, που θεωρείται καπετάνιος του σκάφους, απολογήθηκαν την Δευτέρα (18/11) και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Στα χέρια της αστυνομίας θα βρεθούν σύντομα και τα άλλα δύο άτομα που αναζητούνται, τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του 20χρονου, ηλικίας 24 και 26 ετών, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο τους θα παρουσιαστούν αυτοβούλως στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Τετάρτης (19/11).

Να σημειωθεί ότι η 53χρονη και ο γιος της στην απολογία τους υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και ότι ήταν απλά παρόντες στη συνάντηση των δύο άλλων μελών της οικογένειας με τον Παλαιστίνιο. Για τον 26χρονο και τον 24χρονο, ο συνήγορος τους παραδέχτηκε ότι είχαν συμμετοχή.

Πληροφορίες από lefkadapress.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα