ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Η πρόγνωση του καιρού με την επιστημονική εγκυρότητα του Θοδωρή Κολυδά στις σελίδες του NEWS 24/7. Έγκυρη πρόγνωση καιρού για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες και ολόκληρη την Ελλάδα είναι στο www.news247.gr

Αύξηση της θερμοκρασίας

Καιρός: Έως και 29 βαθμούς η θερμοκρασία την Δευτέρα

Αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα συννεφιάσει δυτικά και βόρεια και στα ΒΔ θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ασθενής συννεφιά

Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας από το Σάββατο - Πότε επιστρέφουν οι βροχές

Βελτιωμένος καιρός το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Παραμένει η αστάθεια την Παρασκευή - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Βελτιωμένος καιρός το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο. Βροχές στα βόρεια και τα δυτικά από την Τρίτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη - Υποχωρούν τα φαινόμενα από Παρασκευή

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια που από το απόγευμα της Παρασκευής θα περιοριστούν. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αραιή συννεφιά

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Λίγα φαινόμενα στα κεντρικά και νότια και βελτιωμένος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει έως και τους 25 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαιρία

Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη σχεδόν τη χώρα τη Δευτέρα με τοπικές νεφώσεις

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς και τους 30 στην υπόλοιπη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Έως και 38 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο - Τοπικές βροχές στα βόρεια

Τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια, με τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 4 με 6 μποφόρ. Έως και 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Θεσσαλία και τη Στερεά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός στην Αθήνα

Καιρός: Σταδιακή πτώση θερμοκρασίας με τοπικές βροχές από το Σαββατοκύριακο

Από το Σάββατο τοπικές βροχές που θα είναι περισσότερες στα κεντρικά και βόρεια την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας

Από την Τετάρτη η θερμοκρασία θα ανέβει σταδιακά σε όλη τη χώρα και θα φτάσουμε περί τους 36 βαθμούς το Σάββατο. Την Κυριακή αρχίζει να πέφτει. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχόπτωση

Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

Τοπικές μπόρες θα σημειωθούν τη Δευτέρα στα βορειοανατολικά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Θερμοκρασία σε πτώση το επόμενο διήμερο - Ανεβαίνει από Παρασκευή

Καιρός: Θερμοκρασία σε πτώση το επόμενο διήμερο - Ανεβαίνει από Παρασκευή

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με ενισχυμένο μελτέμι στα 7 με 8 μποφόρ ως την Τετάρτη και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα

Καιρός: Βελτίωση και πτώση θερμοκρασίας

Πρόσκαιρη επιδείνωση μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας. Τις επόμενες ημέρες θα επικρατήσει μελτέμι 6-7 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ θα μειωθεί η υγρασία και θα σταματήσει η αστάθεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια το Σάββατο - Έως τους 33 βαθμούς η θερμοκρασία

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. ΒΔ άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά μέχρι και την Τετάρτη

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές, αν και τοπικά θα έχουμε αστάθεια στα ηπειρωτικά. Στα πελάγη θα πνέουν μέτριοι άνεμοι και θα είναι αυξημένη η σχετική υγρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά.

Ασταθής καιρός

Καιρός: Βροχές στα ηπειρωτικά από το μεσημέρι της Τρίτης

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές, αν και το μεσημέρι θα έχουμε αστάθεια στα ηπειρωτικά. Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία την Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια από το μεσημέρι της Κυριακής

Στα ηπειρωτικά αναμένεται αστάθεια από το μεσημέρι της Κυριακής. Έως και 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και μέτριοι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.