ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Η πρόγνωση του καιρού με την επιστημονική εγκυρότητα του Θοδωρή Κολυδά στις σελίδες του NEWS 24/7. Έγκυρη πρόγνωση καιρού για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες και ολόκληρη την Ελλάδα είναι στο www.news247.gr

Βελτιωμένος καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος το Σαββατοκύριακο - Άνοδος θερμοκρασίας την ερχόμενη βδομάδα

Βελτιωμένος καιρός το Σαββατοκύριακο αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα στις περισσότερες περιοχές, αν και διατηρείται η αστάθεια στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά.

Βελτιωμένο το σκηνικό του καιρού

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια και άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο

Βελτιωμένος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές. Η θερμοκρασία σε άνοδο τοπικά θα φτάσει τους 33 βαθμούς και θα πνέουν μέχρι μέτριοι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βελτιωμένος καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Βελτιωμένος καιρός τις επόμενες μέρες με περιορισμένη αστάθεια. Βαθμιαία άνοδος της θερμοκρασίας και μέτριοι άνεμοι. Η πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Αστάθεια τοπικά έντονη - Ύφεση της κακοκαιρίας από το απόγευμα της Παρασκευής

Η θερμοκρασία σε επίπεδα κοντά στα κανονικά και δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχές στην Αθήνα

Καιρός: Βροχές, κεραυνοί και καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή - Βελτίωση από το Σάββατο

Έντονη αστάθεια την Πέμπτη και την Παρασκευή στην ηπειρωτική και στην ανατολική νησιωτική χώρα. Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Εντονη βροχόπτωση στην Αθηνα.

Καιρός: Αστάθεια τοπικά έντονη στα ηπειρωτικά αλλά και στο Αιγαίο

Η θερμοκρασία σε επίπεδα κοντά στα κανονικά και δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι άνεμοι στα πελάγη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία στην Αττική

Κακοκαιρία: Δύσκολη νύχτα, προβλήματα σε πολλές περιοχές - Πού θα χτυπήσει την Πέμπτη

Έντονα προβλήματα καταγράφηκαν σε Αττική, Βόρεια και Δυτική Ελλάδα και Κυκλάδες λόγω της κακοκαιρίας. "Ποτάμια" οι δρόμοι στην Αττική, όπου σημειώθηκαν αρκετοί απεγκλωβισμοί.

Κακοκαιρία

Καιρός: Έντονη αστάθεια το επόμενο τριήμερο - Βροχές, κεραυνοί και χαλαζοπτώσεις

Έντονη αστάθεια το επόμενο τριήμερο στην ηπειρωτική αλλά και στην ανατολική νησιωτική χώρα. Κανονικές ή λίγο κάτω από τις κανονικές οι θερμοκρασίες και μέτριοι άνεμοι. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία: Προβλήματα σε όλη τη χώρα - Πού θα "χτυπήσει" τις επόμενες ημέρες

Κακοκαιρία: Προβλήματα σε όλη τη χώρα - Πού θα "χτυπήσει" τις επόμενες ημέρες

Οι έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Πάνω από 100 κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική. Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Κακοκαιρία στην Αττική

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες πλήττουν την Αττική - Διακοπές ρεύματος στα Ν. Προάστια

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας, καθώς ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Διακοπή κυκλοφορίας στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος. Πάνω από 40 κλήσεις στην Πυροσβεστική. Αναλυτικά η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες.

Καιρός

Καιρός: Έντονη αστάθεια - Έως τους 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αστάθεια τοπικά έντονη κυρίως στα ηπειρωτικά. Επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα. Μέτριοι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία στην Αθήνα (φωτό αρχείου)

Κακοκαιρία: Βροχές σε Αττική, προβλήματα σε Ιωάννινα και Χαλκιδική - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες μέρες

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν στην Αττική σήμερα, Δευτέρα ενώ προβλήματα καταγράφηκαν σε αρκετές περιοχές της χώρας. Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες.

Καιρός - Συννεφιά στην Αθήνα

Καιρός: Άστατος στις περισσότερες περιοχές - Πιθανόν τοπικά έντονα φαινόμενα

Επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία. Ο καιρός θα είναι άστατος στις περισσότερες περιοχές κυρίως της κεντρικής και βόρειας Ελλάδος - Πιθανόν τοπικά έντονα φαινόμενα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Καιρός: Έως και τους 41 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος - Μεταβολή από Κυριακή

Τους 41 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει το θερμόμετρο σήμερα. Αλλαγή του σκηνικού από την Κυριακή, με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Έως και 40 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Γενικά βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια. Έως και 40 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας από την Τρίτη

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια. Άνοδος της θερμοκρασίας τοπικά στους 37 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Μέχρι 39 βαθμούς στο τέλος της βδομάδας

Από σήμερα σταματάει η αστάθεια και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει βαθμιαία άνοδο. Την Πέμπτη και την Παρασκευή περί τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαιρινός καιρός στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Αισθητή βελτίωση και εξασθένηση των φαινομένων τον Δεκαπενταύγουστο

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές, με τοπικά φαινόμενα στα Βορειοανατολικά το πρωί. Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι τοπικά στα νότια 5-6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Κορυφώνεται την Κυριακή η αστάθεια

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. Βελτίωση τον Δεκαπενταύγουστο στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στα νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Μικρή αύξηση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Κανονικές θερμοκρασίες στα ανατολικά και νότια, ενώ στα δυτικά και βόρεια θα είναι σχετικά υψηλές. Έως και 7 μποφόρ οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη

Καιρός: Έως και 37 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο

Μέγιστες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά περί τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6 με 7μποφόρ. Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ασθενής συννεφιά

Καιρός: Παροδική αστάθεια την Κυριακή

Διατηρείται το μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά. Παροδική αστάθεια την Κυριακή και Δευτέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Παραμένουν υψηλές οι θερμοκρασίες

Καιρός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία την Παρασκευή

Μέγιστες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά περί τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Έως και 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή

Διατηρείται το μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά. Περιορισμένη αστάθεια, εντονότερη την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων την Πέμπτη

Μέγιστες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά περί τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6 με 7μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στην Αττική

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων

Ενισχυμένο μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στα δυτικά διατηρείται σχετικά υψηλή η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Έως και 37 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη

Μέγιστες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά περί τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6 με 7μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.