ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Η πρόγνωση του καιρού με την επιστημονική εγκυρότητα του Θοδωρή Κολυδά στις σελίδες του NEWS 24/7. Έγκυρη πρόγνωση καιρού για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες και ολόκληρη την Ελλάδα είναι στο www.news247.gr

Υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή

Διατηρείται το μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά. Περιορισμένη αστάθεια, εντονότερη την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων την Πέμπτη

Μέγιστες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά περί τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6 με 7μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στην Αττική

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων

Ενισχυμένο μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στα δυτικά διατηρείται σχετικά υψηλή η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Έως και 37 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη

Μέγιστες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά περί τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6 με 7μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Πάνω από τις κανονικές τιμές η θερμοκρασία

Διατηρείται η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα κατά 3 με 5 βαθμούς πάνω από τις κανονικές τιμές. Δυναμώνουν εκ νέου οι άνεμοι από την Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στην Αττική

Καιρός: Έως και 40 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο

Μέγιστες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά περί τους 36 με 39 βαθμούς Κελσίου και πιθανόν τοπικά στα δυτικά 40 βαθμούς. Έως και 7 τα μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Έως και 42 βαθμούς η θερμοκρασία - Μικρή υποχώρηση την Τρίτη

Καιρός: Έως και 42 βαθμούς η θερμοκρασία - Μικρή υποχώρηση την Τρίτη

Στους 39 με 40 και τοπικά έως τους 42 βαθμούς Κελσίου το επόμενο διήμερο. Μικρή υποχώρηση θερμοκρασίας από Τρίτη. Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη

Καιρός: Από σήμερα εξασθενούν οι άνεμοι και ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία

Από σήμερα το απόγευμα βελτιώνεται στις περισσότερες περιοχές ο καιρός. Η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κόσμος στο Μοναστηράκι

Καιρός: Ενισχυμένο μελτέμι και κανονικές θερμοκρασίες την Τρίτη

Μελτέμι τοπικά 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο και κανονικές θερμοκρασίες. Μέγιστη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά οι 35 με 36 βαθμοί Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη

Πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο έως την Τετάρτη. Σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Μπάνιο τους καλοκαιρινούς μήνες

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη

Εξασθένηση του μελτεμιού και πτώση της θερμοκρασίας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Έως και 8 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αραιή συννεφιά

Καιρός: Υποχωρεί το μελτέμι - Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα

Εξασθένηση μελτεμιού και άνοδος της θερμοκρασίας έως και 39 βαθμούς Κελσίου. Μικρή πτώση στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός - Καλοκαίρι στο Πήλιο

Καιρός: Αίθριος την Παρασκευή με άνοδο της θερμοκρασίας

Σχεδόν αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας στους 35 με 36 βαθμούς, ανέμους 5 με 6 στα νοτιοανατολικά 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαίρι στο Πήλιο

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας στους 38 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Βοριάδες 5 με 6 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση την Παρασκευή. Κανονικές θερμοκρασίες σήμερα και το Σαββατοκύριακο άνοδος περί τους 38 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαίρι στο Πήλιο

Καιρός: Αίθριος την Πέμπτη - Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία

Σχεδόν αίθριος ο καιρός με κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή και ανέμους 5 με 6 στα νοτιοανατολικά 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αυξημένες θερμοκρασίες στην Αθήνα

Καιρός: Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τετάρτη

Βελτιωμένος ο καιρός με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τετάρτη. Τοπικά έως και 8 μποφόρ οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Βελτιωμένος την Τρίτη - Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία

Επάνοδος της θερμοκρασίας σε κανονικές τιμές. Βοριάδες 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Την Τετάρτη και την Πέμπτη το μελτέμι θα φτάνει τα 7 με 8 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.