ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Η πρόγνωση του καιρού με την επιστημονική εγκυρότητα του Θοδωρή Κολυδά στις σελίδες του NEWS 24/7. Έγκυρη πρόγνωση καιρού για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες και ολόκληρη την Ελλάδα είναι στο www.news247.gr

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Παραμένει αυξημένη η θερμοκρασία μέχρι και την Τετάρτη

Λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες. Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο και περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιόλουστος καιρός

Καιρός: Προ των πυλών το δεύτερο κύμα ζεστής

Αυξημένες για την εποχή θερμοκρασίες, με το δεύτερο κύμα ζέστης να βρίσκεται προ των πυλών. Βοριάδες έως και 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα

Καιρός: Δεύτερο κύμα ζέστης από την Κυριακή

Σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά η θερμοκρασία, καθώς από την Κυριακή αναμένεται νέο κύμα ζέστης. Ενισχύονται οι άνεμοι στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή και το Σάββατο

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας μετά τα 40αρια και ενίσχυση των βοριάδων στα 5 με 6 και τοπικά στα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Καιρός: Πάνω από τους 40 οι θερμοκρασίες - Υποχώρηση την Παρασκευή

Τους 41 βαθμούς Κελσίου θα "αγγίξει" τοπικά το θερμόμετρο. Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή και το Σάββατο, πριν το νέο κύμα καύσωνα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καύσωνας

Καιρός: Κορυφώνεται ο καύσωνας την Πέμπτη - Νέο κύμα ζέστης από την Κυριακή

Έως και 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία την Πέμπτη. Σταδιακή μείωση από την Παρασκευή, ενώ έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αυξάνεται η θερμοκρασία

Καιρός: Περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας - Έως και 39 βαθμούς Κελσίου

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 39 βαθμούς. Περιορισμένη αστάθεια και άνεμοι 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Στιγμιότυπο από το Άργος, εν μέσω καύσωνα

Καιρός: Κορυφώνεται το κύμα καύσωνα - Έως και 41 βαθμοί Κελσίου την Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένεται να κορυφωθεί το κύμα καύσωνα στη χώρα, με τη θερμοκρασία τοπικά να φτάνει και τους 41 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας από την Τρίτη - Έως και 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από την Τρίτη, ενώ στα μέσα της εβδομάδος θα φτάσουμε πιθανόν τους 40 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες με ισχυρούς ανέμους

Παραμένουν ισχυροί οι άνεμοι, ιδιαίτερα στο Αιγαίο, ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες με βροχές στα ηπειρωτικά την Παρασκευή

Παραμένει ασταθής ο καιρός, κυρίως στα ηπειρωτικά, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα. Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία Genesis

Κακοκαιρία Genesis: Περιορίζεται η αστάθεια την Κυριακή - Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Παραμένουν οι βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία Genesis: Υποχωρεί από το απόγευμα του Σαββάτου

Η Κακοκαιρία Genesis θα αρχίσει να υποχωρεί από το απόγευμα του Σαββάτου. Βαθμιαία επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία: Χαλάζι, ισχυροί άνεμοι και προβλήματα - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες μέρες

Κακοκαιρία: Χαλάζι, ισχυροί άνεμοι και προβλήματα - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες μέρες

Προβλήματα από την κακοκαιρία, η οποία ήδη πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας. Χαλάζι σε μέγεθος... φουντουκιού στο Αμύνταιο. Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη. Ζημιές σε καλλιέργειες στη Λάρισα.

Συννεφιά στην Αττική

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές το απόγευμα της Δευτέρας

Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με μπόρες ή καταιγίδες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Ζέστη έως το Σάββατο - Πτώση κατά 4 με 6 βαθμούς την Κυριακή

Διατηρείται ζεστός ο καιρός έως το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η θερμοκρασία πέφτει κατά 4 με 6 βαθμούς με παράλληλη εκδήλωση φαινομένων. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Ζέστη και την Παρασκευή

Θα διατηρηθεί ζεστός ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας μόνο στα βόρεια. Μεταβλητοί άνεμοι και τοπικά στα Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαιρινός καιρός

Καιρός: Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος

Ο υδράργυρος τοπικά στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί άνεμοι και τοπικά στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.