Προπηλάκισαν και κυνήγησαν ελεγκτές σε λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας

Προπηλάκισαν και κυνήγησαν ελεγκτές σε λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας

Μικτό κλιμάκιο ελεγκτών αναγκάστηκε να φύγει άρον-άρον από λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας, όταν προπηλακίστηκε από εξαγριωμένους πωλητές

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν σε λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας, με την παρουσία ενός μικτού κλιμακίου ελεγκτών να “πυροδοτεί” την ατμόσφαιρα.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου (07/09). Κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων, δημοτικών υπαλλήλων και αστυνομικών πήγε στο χώρο της λαϊκής και άρχισε να διενεργεί ελέγχους για παράνομα εμπορεύματα και μικροπωλητές.

Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του κλιμακίου, ορισμένοι παράνομοι πωλητές μάζεψαν τα πράγματα τους και αποχώρησαν ενώ υπήρχαν και άλλοι οι οποίοι ζήτησαν από τους ελεγκτές τουλάχιστον να μην τους κατάσχουν το εμπόρευμα.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ρομά έκαναν λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά και επιλεκτικούς ελέγχους. Έτσι το κλιμάκιο βρέθηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε κλοιό εξαγριωμένων πωλητών, οι οποίοι με ύβρεις το “προέτρεπαν” να απομακρυνθεί. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, οι ελεγκτές αποχώρησαν, ωστόσο τα πνεύματα δεν ηρέμησαν, καθώς μερίδα πωλητών έριξε στον πρόεδρο του σωματείου την ευθύνη για τους ελέγχους που είχαν προηγηθεί.

Πληροφορίες από ilialive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα