ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ειδήσεις και νέα για την εργατική Πρωτομαγιά. Οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων, τι ισχύει και πως αμείβεται η εργασία, πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα μέτρα της τροχαίας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς

Χαρδαλιάς: Χέρια, αποστάσεις, μάσκες-Το τρίπτυχο του νέου σχεδίου

«Καμπανάκι» χτύπησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και εξέφρασε την απορία της Πολιτείας για την χαλάρωση που επιδεικνύουν αρκετοί τα τελευταία 24ωρα πριν καν αρχίσει η σταδιακή άρση μέτρων

Νίκος Χαρδαλιάς

Χαρδαλιάς: "Γέφυρα Ασφάλειας" από Δευτέρα-Τήρηση στο ακέραιο των μέτρων έως την Κυριακή

Για ακόμη μία φορά τόνισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας την ανάγκη, η πολίτες να τηρήσουν στο ακέραιο τα μέτρα έως και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και υπενθύμισε πως παραμένουν σε ισχύ μέχρι τότε μέτρα και πρόστιμα

Κορονοϊός στην Αθήνα

Χρονική απόσταση μεταξύ των φάσεων άρσης μέτρων για να αξιολογούνται

Οι εορτασμοί της Πρωτομαγιάς με τήρηση κανόνων και αποστάσεων μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Προσβλέπει η Πολιτεία στη συνεργασία των σωματείων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Πέτσας για Πρωτομαγιά: Ο εορτασμός μεταφέρεται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των μέτρων

Η κυβέρνηση αποφάσισε να μεταφέρει τις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά, καθώς τα περιοριστικά μέτρα θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι τις 4 Μαΐου. Τι δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Μαγιάτικο στεφάνι

Πρωτομαγιά: Το μαγιάτικο στεφάνι, σύμβολο νίκης της φύσης

Η ημέρα έχει άρωμα ανθισμένων λουλουδιών στα μαγιάτικα στεφάνια. Αυτήν τη δροσιά της βλάστησης, της αναγέννησης της φύσης, οι άνθρωποι θέλουν να τη νιώσουν από κοντά, να τη μεταφέρουν στον χώρο τους.

7.400 αστυνομικοί θα βρεθούν στους δρόμους του Παρισιού για τις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς

Γαλλία: 7.400 αστυνομικοί στους δρόμους του Παρισιού για τις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς

Χιλιάδες αστυνομικοί θα βρεθούν στους δρόμους του Παρισιού, όπου με κάλεσμά τους, "εξτρεμιστές ακτιβιστές" αναμένεται να μετατρέψουν την πόλη σε "πρωτεύουσα των ταραχών" ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Αφίσες για την εργατική Πρτομαγιά

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά

Υπογραμμίζοντας ότι τα διδάγματα της εποποιΐας του εργατικού κινήματος είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρα από ποτέ, το ΚΚΕ επισημαίνει πως "ό,τι κέρδισε η εργατική τάξη, το κέρδισε με σκληρούς αγώνες, σε σύγκρουση με το κεφάλαιο και την εξουσία του, ανατρέποντας συσχετισμούς που μπορεί να ήταν αρνητικοί και να φάνταζαν ανυπέρβλητοι"

Επίσκεψη Μακρόν στην Αυστραλία

Εκ του μακρόθεν ο Μακρόν παρακολουθεί τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στη Γαλλία

Οι διαδηλωτές που θα ήθελαν ο Γάλλος πρόεδρος να ακούσει τις διεκδικήσεις τους θα πρέπει να φωνάξουν δυνατά, καθ' ότι ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται σε πολυήμερη επίσκεψη στην Αυστραλία

O Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: Καθαρή έξοδος με συλλογικές συμβάσεις και αύξηση κατώτατου μισθού

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την Εργατική Πρωτομαγιά - Στόχος "να εξασφαλίσουμε συνθήκες αξιοπρεπώς αμειβόμενης εργασίας για όλους, χωρίς αποκλεισμούς", δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας

Φωτογραφία αρχείου: Η Φώφη Γεννηματά στο Ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Γεννηματά: Ώρα να μιλήσουμε ξανά για αξιοπρεπείς μισθούς, πλήρη απασχόληση, εργασιακά δικαιώματα

Με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι είναι η ώρα αντίστασης "στις νεοφιλελεύθερες και αντιεργατικές λογικές που κυριαρχούν στην Ευρώπη και στις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζει πειθήνια, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ"