Προβλήματα για δεύτερη ημέρα από την κακοκαιρία

Προβλήματα για δεύτερη ημέρα από την κακοκαιρία

Κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια των πλοίων μετά την άρση του απαγορευτικού απόπλου. Διαβάστε πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Για δεύτερη ημέρα και μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη, ίσχυε το απαγορευτικό απόπλου για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τις Κυκλάδες , από τα  λιμάνια του Πειραιά , της Ραφήνας και του Ναυπλίου.

Πλέον κανονικά αναχωρούν από τις 12 το μεσημέρι τα πλοία από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο καθώς έγινε άρση του απαγορευτικού απόπλου. Νωρίτερα, δεν είχαν αποπλεύσει τα πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες και ανατολικό Αιγαίο λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό .

Πάντως, όσοι προτίθενται να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους, με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Με έξι ώρες καθυστέρηση έδεσε στις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι του Ηρακλείου  το πλοίο “ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ”, προερχόμενο από τον Πειραιά, με 523 επιβάτες.

Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει σήμερα Πέμπτη στις θάλασσες στο deltiokairou.gr.

Στα λευκά τα βουνά της Αθήνας

Κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω, η Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή , από Καλοπούλα προς Κεραίες Υμηττού , και η Λ. Φυλής από Μονή Κλειστών προς Δερβενοχώρια.

Αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί στον περιφερειακό Πεντέλης , από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τη διασταύρωση του Αγ. Πέτρου, στην οδό Αγ. Μερκουρίου από Βασιλικά Κτήματα έως Κατσιμίδι και στην οδό Αγ. Τριάδος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει σήμερα Πέμπτη και το επόμενο τριήμερο στο deltiokairou.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα