10ο Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου

default image

Το Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου επιστρέφει με άγριες διαθέσεις, για δέκατη χρονιά με μια επετειακή διοργάνωση που αναμένεται να γκρεμίσει το Gagarin 205 συθέμελα από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου (Vid)

Έρχεται το επετειακό, 10ο Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου. 16-19 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Dealin.gr και αποκτήστε με 30€ μόνο από 40€ ένα 4ήμερο πάσο για το ανεπανάληπτο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου, από την Πέμπτη 16 μέχρι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στο Gagarin 205 & ΔΩΡΟ αποκλειστικά για τα μέλη του DealiN μια συλλεκτική αφίσα υπογεγραμμένη από τα τιμώμενα πρόσωπα του Φεστιβάλ.

Ένας θρίαμβος της παραγνωρισμένης πλευράς της Έβδομης Τέχνης, που όλοι λατρεύουμε στα κρυφά. Ένα πολιτιστικό δρώμενο για τους απενοχοποιημένους εραστές του σινεμά. Ένας θεσμός που καγχάζει στα μούτρα της σοβαροφάνειας.

Το Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου επιστρέφει με άγριες διαθέσεις, για δέκατη χρονιά, σε πείσμα όσων δεν πίστευαν στη διάρκειά του, με μια επετειακή διοργάνωση που αναμένεται να γκρεμίσει το Gagarin 205 συθέμελα.

Προβολές με συμμετοχή κοινού, άγνωστα διαμάντια που θα έρθουν επιτέλους στην επιφάνεια, μεγάλοι σταρ επίτιμοι καλεσμένοι, ιστορικές βραβεύσεις, dj sets από crossover μέχρι αχαρακτήριστα, και, η γνωστή κολασμένη ατμόσφαιρα που έθρεψε δέκα χρόνια πιστών θεατών, σινεφίλ και θαμώνων. Στο φετινό πρόγραμμα του καλτ περιλαμβάνονται:

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ των Κρις Σφέτα και Κώστα Τσάκωνα

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στον σκηνοθέτη Σταύρο Τσιώλη

Q & A με τους Τάκη Σπυριδάκη, Νίκο Ζερβό, Βάσο Γεώργα-Δημήτρη Κολιοδήμο

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑστα καλύτερα χειρότερα των τελευταίων δέκα ετώνΕΙΔΙΚΟ SECTION “Θυμάμαι τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι” (βουλευτές και βουλευτίνες όπως δεν θέλουν να τους θυμόμαστε)

ΕΙΔΙΚΟ SECTION Αναρίθμητα διαφημιστικά σποτ από τον σκουπιδοτενεκέ των 70s και 80s

LIVE ON STAGE Κακά Κορίτσια, Lost Bodies, Μπάμπης Μπατμανίδης

TRASHATHON PARTY the Cult Edition, μια βραδιά απόλυτης καταστροφής που θα πρέπει να ζήσεις για να πιστέψεις πως υπήρξε.

Να είστε εκεί, γιατί η αλήθεια βρίσκεται στο 10ο Φεστιβάλ Καλτ ελληνικού κινηματογράφου.

(Ε, όχι πατέρα!! η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols. Γκέγκε; – Γιώργος Πετρόχειλος)

Χορηγοί επικοινωνίας στο cult Festival: www.cosmo.gr, www.oneman.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα