Η πιο γλυκιά αναμονή

default image

Επιπλέον πληροφορίες για το γάμο της χρονιάς τον οποίο θα παρακολουθήσουν πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, έδωσαν τα ΜΜΕ το Σάββατο. Περίπου 40 λεπτά θα διαρκέσει η αναμονή του γαμπρού - πρίγκηπα Ουίλιαμ στο Αββαείο. Δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα στο διαδίκτυο

Περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα και ενώ απομένουν μόλις 13 ημέρες για τον γάμο.

Όπως έγινε γνωστό, η νύφη και η οικογένειά της θα περάσουν το βράδυ πριν την τελετή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο κέντρο του Λονδίνου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα φτάσει στο Αββαείο του Ουέστμίνστερ 40 λεπτά πριν τη νύφη. Το Πάλατι έδωσε επίσης στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η άμαξα με τους νεόνυμφους, από το Αββαείο μέχρι τα Ανάκτορα.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι θα τοποθετηθούν γιγαντο-οθόνες σε κεντρικά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, όπως για παράδειγμα στο Χάιντ Πάρκ, προκειμένου να μπορέσουν οι Λονδρέζοι, αλλά και οι επισκέπτες να παρακολουθήσουν την τελετή.

Οι ιδιαίτερα φανατικοί με την πρόβλεψη του καιρού Βρετανοί έχουν ήδη αρχίσει να αναλύουν τις κλιματολογικές συνθήκες που θα επικρατούν την 29η Απριλίου.

Παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα νωρίς για σίγουρες προγνώσεις, οι ειδικοί εκτιμούν -βασιζόμενοι κυρίως στα δεδομένα των τελευταίων χρόνων- ότι ο ουρανός εκείνη την ημέρα θα είναι γαλανός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα