Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το ένοχο μυστικό του Κλεομένη και το άγριο κυνηγητό

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το ένοχο μυστικό του Κλεομένη και το άγριο κυνηγητό
Ο τηλεοπτικός Κλεομένης στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης στις "Άγριες Μέλισσες", έδωσε μερικές πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς.

Σε αποκαλύψεις για τις “Άγριες Μέλισσες” προχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης της κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1, που καθηλώνει το κοινό.

Τη στιγμή που οι εξελίξεις και οι ανατροπές στα επόμενα επεισόδια τρέχουν, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μερικές πληροφορίες για το τι θα δούμε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό TV O’Clock και τη Σοφία Τσίρκα.

Ο τηλεοπτικός Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο Κλεομένης κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο ο Μελέτης θα ανακαλύψει και θα αντιδράσει άσχημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Υπάρχει μια πολύ ωραία σκηνή γι’ αυτό το κομμάτι. Δεν το ανακαλύπτει απλά… Δεν ξέρει την αλήθεια για τον λόγο που παντρεύτηκε την Πηνελόπη, αλλά για το τι εστί Κλεομένης. Θα αντιδράσει ακραία. Δεν θα τον σκοτώσει, όμως”.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα ξεκινήσει ένα άγριο και ύπουλο κυνηγητό σε σχέση με την ιστορία του Κλεομένη. Γιατί κάνει κάτι πάρα πολύ άσχημο και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και οι υποψίες θα πέσουν πάνω του. Ο Δούκας δεν θα δεχθεί εύκολα πως ο Μελέτης λέει ψέματα για τον γαμπρό του. Σιγά-σιγά κυκλώνουμε την ιστορία του Κλεομένη”, δήλωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version