Απογοητεύουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ANT1 το Σαββατοκύριακο

default image

Με τηλεθεάσεις που θυμίζουν πολικό ψύχος, οι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού καταβαραθρώνουν τη συνολική τηλεθέαση του το Σαββατοκύριακο

Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 έχει παρατάξει όλα της τα όπλα στη μάχη της τηλεθέασης, όμως δεν μπορεί παρά να θορυβείται από τις απογοητευτικές επιδόσεις του προγράμματος του Σαβββατοκύριακου. Από τη μία το ΣΟΥΚΟΥ, που μεταφέρθηκε μεσημέρι και δεν λέει να ξεκολλήσει από τηλεθεάσεις υπό το 10% και από την άλλη η δεύτερη εβδομάδα του Jenny, Jenny που κατέγραψε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, δημιουργούν μια ζώνη αρκετών ωρών, όπου το κανάλι του Αμαρουσίου βρίσκεται πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό.

 

Η ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου μπορεί να ενισχύθηκε από την παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Χρήστου Νέζου, μπορεί να μεταφέρθηκε από το πρωί στη μεσημεριανή ζώνη όμως δεν καταφέρνει να πείσει και να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό. Από την πρεμιέρα του μέχρι και σήμερα, κινείται πέριξ του 8% τόσο στα νεανικά κοινά, όσο και στο σύνολο. Την ίδια ώρα το “μεσημεριανάδικο” του Epsilon χτυπά 20άρια. Συγκεκριμένα την Κυριακή, η εκπομπή “Αποκαλυπτικά” κατέγραψε 19%, την ώρα που το “ΣΟΥΚΟΥ” έκοβε το νήμα της τηλεθέασης με ποσοστό 8,3%.

 

Ανάλογη όμως είναι και η επίδοση του Jenny Jenny που πήρε ως σύνολο μετεγγραφή στο κανάλι από το Mega. H εκπομπή που βγαίνει στον αέρα στις 10.00 βρέθηκε πίσω τόσο από τις αντίστοιχες ψυχαγωγικές εκπομπές Alpha και Epsilon, όσο και από τα ενημερωτικά μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ.

Έτσι, το Σάββατο η εκπομπή σημείωσε 7,4% στο σύνολο και 5,7% στο νεανικό κοινό, ενώ την Κυριακή κατέγραψε ποσοστό 7% και 6,1% αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα