Avengers: Endgame, Captain Marvel, The Handmaid’s Tale- Όλα τα νέα trailer του Super Bowl

Avengers: Endgame, Captain Marvel, The Handmaid’s Tale- Όλα τα νέα trailer του Super Bowl

Δείτε συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο όλα τα trailer των πλέον πολυαναμενόμενων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών που έκαναν το ντεμπούτο τους στον μεγάλο τελικό του Super Bowl. Έξτρα μπόνους: Μία διαφήμιση με δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο τελικός του Super Bowl είναι το “ιερό δισκοπότηρο” για διαφημιστές και διαφημιζόμενους στις ΗΠΑ. Είναι το πιο ακριβό κομμάτι της διαφημιστικής πίτας και αυτό με την υψηλότερη τηλεθέαση. Διόλου τυχαία, κινηματογραφικά στούντιο, αλλά και οι μεγάλες συνδρομητικές πλατφόρμες επιλέγουν το διαφημιστικό διάλειμμα του μεγάλου τελικού του Super Bowl για να προωθήσουν τις νέες ταινίες και σειρές τους. Το buzz που θα δημιουργηθεί είναι εγγυημένο και προδιαγεγραμμένο. Γιατί εκείνη την ώρα όλοι παρακολουθούν Super Bowl και δεν παίρνουν τα μάτια τους από τις οθόνες ούτε στα διαλείμματα, αφού ξέρουν καλά ότι τους περιμένουν εκεί πολλά κρυμμένα “καλούδια”.

Ο φετινός τελικός του Super Bowl έδωσε στους τηλεθεατές μια πρώτη γεύση για μερικές από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές της σεζόν, όπως τα τελευταία κεφάλαια των Avengers και Toy Story, άλλα και την τρίτη σεζόν του The Handmaid’s Tale και την επιστροφή του θρυλικού The Twilight Zone.

Δείτε συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο και τα 11 νέα τρέιλερ και για να μην σας πιάσει κανείς αδιάβαστο, παρακολουθείστε τα εξής:

Avengers: Endgame (0:00). Η πρώτη ολοκληρωμένη ματιά στο τελευταίου κεφάλαιο του κινηματογραφικού έπους της Marvel με hints για το ποιοί έζησαν και ποιοί πέθαναν από την τελευταία ταινία.

Hobbs & Shaw (0:30). Ο Τζέισον Στέιθαμ και ο Ντουέιν Τζόνσον συναντούν τον Ίντρις Έλμπα και εγκαινιάζουν το spin off του Fast and Furious.

Us (3:26 ). Το πολυαναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ που φιλοδοξεί να σκορπίσει ανατριχίλες στα σινεμά του πλανήτη.

Wonder Park (4:26 ). Ολόφρεσκο animation με τις φωνές γνωστών σταρ που σύντομα θα μεταπηδήσει στην μικρή οθόνη αποκτώντας τηλεοπτικό “αδελφάκι”.

Alita: Battle Angel (6:46). Από τα πιο φιλόδοξα μπλοκμπάστερ της χρονιάς, η νέα παραγωγή του Τζέιμς Κάμερον έχει έντονο χρώμα από… Avatar.

Captain Marvel (7:16). Η νέα υπερηρωίδα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ετοιμάζεται να “προσγειωθεί” στις οθόνες ενσαρκωμένη από την Οσκαρική Brie Larson.

Scary Stories to Tell in the Dark (7:47). Ταινία τρόμου στηριγμένη στην ομώνυμη σειρά… παιδικών (!!!) βιβλίων, σε σενάριο του Guillermo Del Toro.

The Handmaid’s Tale (8:37). Μία από τις καλύτερες, πιο εθιστικές και πολυβραβευμένες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας δεκαετίας επιστρέφει με το τρίτο της κεφάλαιο. Το δυσοίωνο μέλλον του κόσμου φαίνεται ακόμη πιο ζοφερό, η June φαίνεται όμως αποφασισμένη να μην τα παρατήσει και καλεί την Αμερική να “ξυπνήσει”.

The Twilight Zone (9:09). Η πιο θρυλική σειρά μυστηρίου, μεταφυσικού, sci-fi (και ότι άλλο θέλετε) στην ιστορία της τηλεόρασης, επιστρέφει δριμμύτερη και πολλά υποσχόμενη, με αφηγητή τον Οσκαρικό Jordan Peele.

Our Planet (10:01 ). Όταν το Netflix αποφασίζει να εισέλθει και στο χώρο του ντοκιμαντέρ, το αποτέλεσμα είναι αυτό. Προσεχώς στις οθόνες μας.

– Toy Story 4 (10:41). Το λατρεμένο animation επιστρέφει για μία τελευταία (κυριολεκτικά) φορά. Ο Τομ Χανκς έχει υποσχθεί ότι εκτός πολύ γέλιο και δράση θα χρειαστούμε και πολλά χαρτομάντιλα γιατί έχει και πολύ κλάμα…

Έξτρα μπόνους: Όταν η Κάρι Μπράντσο συνάντησε τον… Dude!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Τζεφ Μπρίτζες δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο καθένας τους έχει γράψει τη δική του ιστορία στη σόου μπιζ και οι δύο όμως άφησαν εποχή χάρη σε δύο πολύ ξεχωριστούς ρόλους: Εκείνη ως Κάρι Μπράντσο στο Sex and the City και εκείνος ως… “Dude” στον Μεγάλο Λεμπόφσκι. Το μόνο κοινό ανάμεσα στους δύο είναι το… στυλ! Μοναδικό, ξεχωριστό, απόλυτα διαφορετικό και αντισυμβατικό για τον καθένα. Οι δύο τους βρέθηκαν και τα “ήπιαν” για τις ανάγκες διαφήμισης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που παίχτηκε για πρώτη φορά στο Super Bowl.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα