Χάρι Στάιλς: Θα παίξει τον “Eros” στη νέα ταινία της Marvel

Χάρι Στάιλς: Θα παίξει τον “Eros” στη νέα ταινία της Marvel
Ο Χάρι Στάιλς AP

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Χάρι Στάιλς να συμμετέχει στη νέα ταινία της Marvel, "Eternals". Ο ηθοποιός θα κάνει μια guest εμφάνιση ως "Eros", αδερφός του "Thanos".

Ο Χάρι Στάιλς είναι πλέον μέρος του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

Στην ταινία υπερηρώων Eternals, σκηνοθετημένη από την Κλόι Ζάο ο ποπ σταρ, πρώην μέλος των One Direction και ηθοποιός κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση ως Eros (ή Starfox), ο αδελφός του Thanos, σε μια σκηνή.

Όπως φαίνεται από το όνομα, ο χαρακτήρας – ο οποίος έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στα κόμικς της Marvel το 1973 – είναι ανέμελος, γοητευτικός και του αρέσει να διασκεδάζει σε αντίθεση με τον Thanos, έναν «διψασμένο για δύναμη, μισάνθρωπο σκευωρό» που υποδύθηκε ο Τζος Μπρόλιν στις προηγούμενες ταινίες της Marvel.

Η ταινία Eternals αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου.

Θα είναι η δεύτερη εμφάνιση του τραγουδιστή σε ταινία μετά τη συμμετοχή του στο «Dunkirk» του Κρίστοφερ Νόλαν, το 2017.

Η ταινία Eternals ακολουθεί μια φυλή ισχυρών, αθάνατων όντων που κρύβονται στη Γη για χιλιάδες χρόνια, προσπαθώντας να μην επηρεάσουν τα γεγονότα που εξελίσσονται σε όλο τον κόσμο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούn η Τζέμα Τσαν (Σέρσι), ο Ρίτσαρντ Μάντεν (Ικαρις), ο Κουμάιλ Ναντζιάνι (Κίνγκο), η Λία ΜακΧιου (Σπράιτ), ο Μπράιαν Τάιρι Χένρι (Φάστος), η Λόρεν Ρίντλοφ (Μάκαρι), ο Μπάρι Κέογκαν (Ντρούιγκ), ο Ντον Λι (Γκίλγκαμες), η Σάλμα Χάγιεκ (Αζακ), η Αντζελίνα Τζολί (Θήνα) και ο Κιτ Χάρινγκτον (Ντέιν Γουίτμαν).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα