Αwesome alert! O Αντον Κόρμπιν σκηνοθετεί το "Reflektor' των Arcade Fire!

Αwesome alert! O Αντον Κόρμπιν σκηνοθετεί το "Reflektor' των Arcade Fire!

Νέος δίσκος, νέες περιπέτειες για τους Arcade Fire που κλέβουν λίγο χρόνο από τον κινηματογράφικό πλέον χρόνο του Αντον Κόρμπιν για να του εμπιστευτούν το πρώτο βίντεο κλιπ από το ομώνυμο "Reflektor".

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Οσο περίεργα υπέροχο και χορευτικό είναι το καινούριο τραγούδι των Arcade Fire, τόσο περίεργα υπέροχο και ξεσηκωτικό είναι και το βίντεο κλίπ του θρυλικού Αντον Κόρμπιν - οι περισσότεροι θα τον γνωρίζετε από το «Closer», αλλά η θητεία του στα βίντεο κλιπ είναι σαφώς σημαντικότερη, με συνεργασίες από τους U2 μέχρι τους Depeche Mode και από τους Nirvana μέχρι τους Coldplay.

Μια ασπρόμαυρη ντισκομπάλα, τα φωνητικά του Ντέιβιντ Μπόουι προς το τέλος του κομματιού, η παραγωγή του Τζέιμς Μέρφι (των LCD Soundsystem) και μερικά ομοιώματα των μελών του καναδικού wonder συγκροτήματος, εξηγούν γιατί αυτό το τραγούδι είναι το μόνο που θα ακούγεται από δω και πέρα παντού και γιατί μερικές φορές χρειάζονται απλά οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κάτάλληλες θέσεις για να κάνεις την επιστροφή σου να μοιάζει... θεαματική.

Περισσότερα στο Flix.gr

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: Flix.gr

SHARE: