Δεν αντέχετε τις Παραμονές Πρωτοχρονιάς; Ο Τζον Όλιβερ έχει τη λύση (με τη βοήθεια του Γουίλεμ Νταφό)

Δεν αντέχετε τις Παραμονές Πρωτοχρονιάς; Ο Τζον Όλιβερ έχει τη λύση (με τη βοήθεια του Γουίλεμ Νταφό)

Όλη αυτή η «γιορτινή» ατμόσφαιρα σας σπάει τα νεύρα; Ολη αυτή η πίεση της χαρούμενης, χρυσής Πρωτοχρονιάς είναι κάθε χρόνο αβάσταχτη; Μην ανησυχείτε! Ο Τζον Ολιβερ έχει τη λύση. Πατήστε το play κι ακούστε με προσοχή

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

O Βρετανός Tζον Ολιβερ, το σχετικά νέο αστέρι της καυστικής πολιτικής σάτιρας της αμερικανικής τηλεόρασης με την εκπομπή του «Last Week Tonight with John Oliver», έχει προσφέρει ξεκαρδιστικά, ειλικρινή και ουσιαστικά ξεμπροστιάσματα σε πολλά θέματα επικαιρότητας - από το μουντιάλ (τη FIFA για να ακριβολογούμε) μέχρι το ρατσισμό των αστυνομικών δυνάμεων, κι από τους χάκερς γυμνών φωτογραφιών γυναικών του Χόλιγουντ μέχρι τον πάντα (αλλά και ειδικά πλέον στον 21ο αιώνα) απαράδεκτο θεσμό των καλλιστείων.

Διαβάστε ακόμα: Το Flix σας προσκαλεί στα καλύτερα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς!

Σήμερα, είναι ο άνθρωπός σας. Αν κι εσείς αισθάνεστε ότι η Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι μία απίστευτη καταπίεση - να βγεις, να περάσεις τέλεια, γιατί έτσι θα μπει καλά ο χρόνος, να συγχωρέσεις όλο τον κόσμο, να αγαπήσεις όλο τον κόσμο, να βρεις σε 24 ώρες χαρά, αισιοδοξία, αντοχές, κέφι, γλέντι, χορός... Ουφ.

Απλά πατήστε το play. Ο Τζον (με τη βοήθεια του Γουίλεμ Νταφό και με έξτρα μπόνους Μπρους Γουίλις) σας δίνει τα μυστικά της επιβίωσης των Παραμονών Πρωτοχρονιάς, έναν οδηγό που μπορείτε να ακολουθείτε από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε ακόμα: Best of 2014: Η «άνοδος» και η ελεύθερη πτώση του ελληνικού box-office

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα: Best of 2014: Το hot gossip της χρονιάς

Δείτε ακόμα:

πηγή: flix.gr

SHARE: