Δοξάστε την! Η Τζίλιαν Αντερσον είναι μια απ' τους «American Gods» του Μπράιαν Φούλερ

Δοξάστε την! Η Τζίλιαν Αντερσον είναι μια απ' τους «American Gods» του Μπράιαν Φούλερ

Μπορεί η συνέχεια του «Hannibal» να είναι αβέβαιη, όμως ο δημιουργός του, Μπράιαν Φούλερ, είναι βέβαιος ότι θα συνεχίσει ν' αποθεώνει στην Τζίλιαν Αντερσον!

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Τόσο πετυχημένη ήταν η συμμετοχή της Τζίλιαν Αντερσον στο «Hannibal» που, ο δημιουργός του, Μπράιαν Φούλερ, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει. Ετσι, η Τζίλιαν Αντερσον θα παίζει και στην καινούρια σειρά του Φούλερ, το «American Gods», στο ρόλο μιας ηρωίδας που, φυσικά, είναι φτιαγμένη για να λατρεύεται.

Δοξάστε την! Η Τζίλιαν Αντερσον είναι μια απ' τους «American Gods» του Μπράιαν Φούλερ
© DENIS ROUVRE

Το «American Gods» βασίζεται στο μυθιστόρημα του Νιλ Γκέιμαν, θα γυριστεί ως σειρά 10 επεισοδίων για το 2017 και θα προβάλλεται στην Αμερική από το Starz. Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Ρίκι Γουιτλ ως Shadow, τέως εγκληματίας και νυν σωματοφύλακας ενός αρχαίου Θεού, που ζει στο παρόν ως Mr. Wednesday (υποδύεται ο Ιαν ΜακΣέιν), διοργανώνοντας απάτες ολκής. Μαζί θα διασχίσουν την Αμερική, συγκεντρώνοντας δυνάμεις για μια καινούρια μάχη μεταξύ των παλιών Θεών της μυθολογίας (ποιας;) και των νέων που στηρίζονται στις σύγχρονες εμμονές με τα χρήματα, τη διασημότητα και την τεχνολογία. Η Τζίλιαν Αντερσον θα ενσαρκώσει τη Media, την εκπρόσωπο των νέων Θεών στα... media, η οποία παίρνει τη μορφή διάφορων εμβληματικών celebrities και τρέφεται από τη λατρεία που δείχνουν οι άνθρωποι στις οθόνες τους: στα λάπτοπ, τις τηλεοράσεις και τα smartphones τους. Ναι, μπορεί ν' ακούγεται εντελώς βλακεία, αλλά κάτι μας λέει ότι στα χέρια του Μπράιαν Φούλερ θα είναι απλώς... θεϊκό!

Πηγή: Flix.gr

SHARE:

24Media Network