Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε πρώτοι στη "Nebraska" του Αλεξάντερ Πέιν;

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε πρώτοι στη "Nebraska" του Αλεξάντερ Πέιν;

Διεκδικήστε προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι τη νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν, «Nebraska» που επιβάλλει το νωχελικό και ανεξάρτητο ρυθμό της στη φετινή οσκαρική κούρσα με έξι υποψηφιότητες, ανάμεσα στις οποίες και αυτή της καλύτερης ταινίας.

Ο Γούντι είναι ένας αλκοολικός γεροξεκούτης. Ενας συνταξιούχος, πρώην γκαραζιέρης από το Χόθορν της Νεμπράσκα, που εδώ και πολλά χρόνια ζει στη Μοντάνα με την γκρινιάρα γυναίκα του που συνεχώς τον υποτιμά, τον διορθώνει, τον φροντίζει με την τυπική γυναικεία μουρμούρα. Τα δυο του αγόρια έχουν μεγαλώσει - ο ένας έχει κάνει οικογένεια και εργάζεται ως παρουσιαστής ειδήσεων στον μικρό τοπικό τηλεοπτική σταθμό. Ο μικρότερος, ο Ντέιβιντ, είναι πωλητής σε κατάστημα ηλεκτρονικών, χωρίς πραγματικά όνειρα και σχέσεις.

 Οταν ο Γούντι πιστεύει ένα γράμμα που λαμβάνει, ένα μαρκετίστικο κόλπο που τον ειδοποιεί ότι «έχει κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια» βρίσκει έναν τελευταίο σκοπό στη ζωή του: να επιστρέψει στην Νεμπράσκα και να τα παραλάβει. Κανείς δεν μπορεί να τον πείσει ότι το γράμμα είναι μια απάτη. Εχει ανάγκη να πιστέψει ότι δεν είναι. Για αυτό ο Ντέιβιντ, σε μία τελευταία απόπειρα να μοιραστεί κάτι με τον γερασμένο πατέρα του, δέχεται να ξεκινήσει ένα ταξίδι δρόμου που θα τον επιστρέψει στις ρίζες του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Διαβάστε ακόμη:

SHARE:

24Media Network