Ελάτε νιαουρίζοντας: 1ο Athens Cat Video Festival

Ελάτε νιαουρίζοντας: 1ο Athens Cat Video Festival

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το pop φαινόμενο της γατολατρείας παίρνει τη μορφή Φεστιβάλ, για να εκτονώσετε και… θεσμικά την αγάπη σας για τα νωχελικά τετράποδα

Τρώτε ώρες χαζεύοντας στο web ακαταμάχητες γάτες, ζωηρές ή τεμπέλικες, ανατρεπτικές επαναστάτριες ή παρορμητικές μπαλίτσες τρυφερότητας; Τώρα ήρθε η ώρα να τις δείτε στην οθόνη, χωρίς αντιπερισπασμούς και μέσα στο ιδανικό περιβάλλον. Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, το six d.o.g.s σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Εφτάψυχες (Nine Lives Greece) και το Walker Art Center των Η.Π.Α., παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το διεθνές Cat Video Festival, μια ευκαιρία να απολαύσετε τις πιο διάσημες γάτες του διαδικτύου σε μια ενιαία προβολή!

Το πρώτο Cat Video Festival πραγματοποιήθηκε στη Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών το 2012. Οι διοργανωτές το αντιμετώπισαν αρχικά σαν αστείο. Κανείς δεν περίμενε οτι το γατίσιο ιντερνετικό hype θα μεταφράζονταν σε πραγματικούς, τρισδιάστατους θεατές, πόσο μάλλον σε 10.000 τέτοιους που πλημμύρισαν κυριολεκτικά τους εξωτερικούς χώρους του Walker Art Center, ενός από τα σημαντικότερα κέντρα σύγχρονης τέχνης της Αμερικής. Η επιτυχία του ήταν τέτοια που από τη Μινεάπολη ταξίδεψε στη Βοστώνη, στο Σικάγο, στο Σαν Ντιέγκο, στο Μέμφις κι ακόμα πιο μακριά στην Αυστρία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ.

Πηγή: Flix.gr

SHARE:

24Media Network