Φιλαράκια: Τον Αύγουστο ξεκινούν τα γυρίσματα του "reunion" επεισοδίου

Friends cast
Friends cast [email protected]

Η επανένωση της πολυαγαπημένης σειράς Φιλαράκια θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Αύγουστο. Τα γυρίσματα είχαν αναβληθεί λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Η γνωστή αμερικανική σειρά Φιλαράκια, ξεκινάει τα γυρίσματα του σπέσιαλ επεισοδίου. Η Martha Kauffman, παραγωγός της σειράς, επιβεβαίωσε ότι αν δεν υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουυν τον Αύγουστο.

Η Kauffman σε συνέντευξή της στο thewrap, μίλησε για τα γυρίσματα και την επιστροφή της σειράς, Φιλαράκια, στην τηλεοράση, με το τελευταίο σπέσιαλ επεισόδιο.

"Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει νωρίτερα δεύτερο κύμα του ιού και το στούντιο είναι ανοιχτό", δήλωσε η Kauffman για την επανένωση.

Το επεισόδιο αυτό θα περιλαμβάνει τα αρχικά μέλη του καστ Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow , David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc.

Ο πρόεδρος της WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι το πλάνο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο τέλος του καλοκαιριού δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής.

"Αν όλα είναι στη θέση τους, ισχύσουν όλα τα πρωτόκολλα και μπορούμε ακόμα να κάνουμε μια καλή παράσταση, θα το γυρίσουμε κάποια στιγμή, στα μέσα με τέλη Αυγούστου", είπε ο ίδιος.

Το σπέσιαλ επεισόδιο ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα στις 27 Μαϊου στο κανάλι της HBO Max, όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια των παραγωγών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Τα Φιλαράκια
SHARE:

24Media Network