Η Κέιτ Μπλάνσετ θα συναγωνιστεί το σφυρί του Thor

Η Κέιτ Μπλάνσετ θα συναγωνιστεί το σφυρί του Thor

Για ν' αξιοποιήσει τις αληθινά υπεράνθρωπες δυνάμεις της, η Κέιτ Μπλάνσετ σκέφτεται να κάνει το βήμα στο σύμπαν της Marvel.

Της Λήδα Γαλανού

Η Marvel ετοιμάζεται για την τρίτη περιπέτεια του υπερήρωα με το βροντερό σφυρί, το «Thor: Ragnarok» και, γιατί όχι, έχει φυλάξει μια πολυπόθητη θεσούλα για την Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία τουλάχιστον ως Γκαλάντριελ στον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» έχει αποδείξει ότι απολαμβάνει να επιδεικνύει τα υπερφυσικά χαρακτηριστικά της (το οποίο, βέβαια, κάνει και με κάθε «κανονική» ερμηνεία της).

Δείτε ακόμη: Η Κέιτ Μπλάνσετ συνομιλεί με τον Ιαν ΜακΚέλεν σε ένα συλλεκτικό βίντεο

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν, η ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή, αλλά οι ρόλοι που μπορεί ν' αναλάβει είναι δύο και αντίθετοι. Ο ένας είναι αυτός της Βαλκυρίας, την υπερηρωίδας βίκινγκ με το πραγματικό όνομα Μπρουχίλντε, η οποία στα κόμικ στάθηκε αιώνιος σύμμαχος του Θορ και για λίγο αντικείμενο του πόθου του. Ο άλλος είναι αυτός της εκδικητικής Enchantress, η οποία, εισπράττοντας την απόρριψη του Θορ, τάσσεται στο πλευρό του Λόκι και σχεδιάζει το θάνατο τόσο του Θορ, όσο και του Οντιν.

Δείτε ακόμη: Το Flix συναντά (συνομιλεί με & ερωτεύεται) την Κέιτ Μπλάνσετ!

Δεν έχουμε αμφιβολία ότι, τόσο με τα σκανδιναβικά χαρακτηριστικά του προσώπου της, όσο και με το χαρακτηριστικό χιούμορ της, η Κέιτ Μπλάνσετ θα είναι θαυμάσια σ' όποιον απ' τους δυο ρόλους, αφού μάλιστα, μαζί με τον Κρις Χέμσγουερθ, θ' αυξήσουν και τη συνεισφορά των Αυστραλών στο σύμπαν της Marvel!

Δείτε ακόμη: Το «Manifesto» της Κέιτ Μπλάνσετ

 

Πηγή Flix.gr

SHARE:

24Media Network