Η Σάρα Πόλσον σπάει όλα τα ρεκόρ (και καλά κάνει)

Η Σάρα Πόλσον σπάει όλα τα ρεκόρ (και καλά κάνει)

H ερμηνεία της στο «American Crime Story: The People vs. OJ Simpson» σαρώνει όλα τα πιθανά βραβεία, χαρίζοντας ένα δίκαιο ρεκόρ στην πιο συναρπαστική ηθοποιό της εποχής μας

Την ανακηρύξαμε ως  τη σπουδαιότερη ηθοποιό που μας σύστησε η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, τη βάλαμε  στην πρώτη θέση με τις ερμηνείες της χρονιάς και την χειροκροτούμε κάθε φορά που κερδίζει ένα βραβείο για το ρόλο της στο  «American Crime Story: The People vs. OJ Simpson».

Τώρα η Σάρα Πόλσον σπάει ή μάλλον δημιουργεί ένα ρεκόρ - είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει κερδίσει τα πέντε σημαντικότερα τηλεοπτικά βραβεία, δηλαδή το Emmy, τη Χρυσή Σφαίρα, το βραβείο του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών, το Critic's Choice και το βραβείο της Ενωσης Τηλεοπτικών Κριτικών μέσα σε μια χρόνια.

Η Σάρα Πόλσον σπάει όλα τα ρεκόρ (και καλά κάνει)

Μέχρι σήμερα μόνο μερικοί ηθοποιοί είχαν καταφέρει να κερδίσουν τέσσερα από αυτά μέσα στο διάστημα ενός χρόνου, ανάμεσά τους ο Μπράιαν Κράνστον για το «Breaking Bad», η Κλερ Ντέινς για το «Homeland», η Τίνα Φέι για το «30 Rock».

Η Σάρα Πόλσον θα είναι μια από τις υπέροχες κυρίες που θα συμμετάσχουν στο  «Ocean's 8», ενώ μαζί με τον Μαρκ Ντουπλάς παίζει στη  ρομαντική κομεντί «Blue Jay».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FLIX

Best of TV 2016: Οι καλύτερες τηλεοπτικές ερμηνείες του 2016
Χρυσές Σφαίρες 2017: Οι τηλεοπτικές... Σφαίρες και τα 5 πράγματα που κρατάμε
Να γιατί η Σάρα Πόλσον είναι η σπουδαιότερη ηθοποιός που μας σύστησε η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια
SHARE: