Ο Joker ανέκτησε τον έλεγχο του αμερικανικού box office

Ο Joker ανέκτησε τον έλεγχο του αμερικανικού box office
WARNER BROS

Η ταινία της Warner Bros επικράτησε αυτό το Σαββατοκύριακο με διαφορά λίγων εκατομμυρίων δολαρίων του Maleficent: Η δύναμη του Σκότους.

Στο τέταρτο Σαββατοκύριακό της στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες, η ταινία Joker της Warner Bros επέστρεψε στην κορυφή του εγχώριου box office, επικρατώντας με διαφορά λίγων εκατομμυρίων δολαρίων της ταινίας της Disney «Maleficent: Η δύναμη του Σκότους».

Οι δύο «κακοί» έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά, όμως βάσει των εκτιμήσεων σήμερα ο Τζόκερ στέφεται νικητής με εισπράξεις εισιτηρίων στα 18,9 εκατομμύρια δολάρια. Η κατάταξη θα μπορούσε να αλλάξει από τη Δευτέρα μετά την τελική καταμέτρηση αφού η Maleficent 2 ακολουθεί σε μικρή απόσταση με εισπράξεις στα 18,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η νίκη έκπληξη επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή αντοχή του Joker, που είναι η τρίτη μονάχα ταινία φέτος, μετά το Glass και το Avengers: Endgame, που εξασφαλίζει την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια τριών Σαββατοκύριακων.

Πρόσφατα, το Joker αναδείχθηκε στην πλέον επιτυχημένη ταινία, που έχει ταξινομηθεί στην κατηγορία R στις ΗΠΑ, που, δηλαδή, απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών, που δεν συνοδεύονται, καθώς έχει συγκεντρώσει 849 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φοίνιξ έχει εισπράξεις 277 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική και 571 εκατομμυρίων δολαρίων στο διεθνές box office.

Το πόντιουμ θα ολοκληρωθεί με την «Οικογένεια Άνταμς» με εισπράξεις στα 11,7 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο και 72,8 εκατομμύρια δολάρια σε τρεις εβδομάδες.

Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το Zombieland: Double Tap με εισπράξεις στα 11,6 εκατομμύρια δολάρια και συνολικά 47 εκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 2 εβδομάδων.

Η ταινία τρόμου Countdown έκανε την εντυπωσιακότερη αρχή μεταξύ των νέων ταινιών που προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση με εισπράξεις στα 9 εκατομμύρια δολάρια. Η υπόθεση αφορά μια νοσοκόμα που κατεβάζει μια εφαρμογή, η οποία προβλέπει πότε θα πεθάνει κάποιος. Το κόστος της ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ταινία Τζόκερ, ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Joker: Πέντε παιχνίδια εξίσου, αν όχι πιο βίαια από την ταινία

Joker Stairs: Τα σκαλιά της ταινίας έγιναν viral - Κοσμοσυρροή για μία φωτογραφία

Joker: Αυξήθηκαν τα εισιτήρια μετά τις καταγγελίες

SHARE:

24Media Network