Ο "Black Panther" εκθρόνισε τον "Τιτανικό"

Ο "Black Panther" εκθρόνισε τον "Τιτανικό"

Η ταινία της Marvel που πριν από έναν περίπου μήνα έσπασε το φράγμα του ενός εκατ. δολαρίων στους κινηματογράφους παγκοσμίως συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία

Η ιδέα ενός Αφρομερικανού υπερήρωρα φαίνεται ότι ενθουσίασε το αμερικανικό κοινό. Ως αποτέλεσμα η ταινία της Marvel «Black Panther» σε σκηνοθεσία Ryan Coogle» κατέρριψε ένα ακόμη ρεκόρ, εκθρονίζοντας τον «Τιτανικό» από την τρίτη θέση των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών στις ΗΠΑ.

Το «Black Panther» που πριν από έναν περίπου μήνα έσπασε το φράγμα του 1 εκατομμυρίου δολαρίων στους κινηματογράφους παγκοσμίως συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία.

Σύμφωνα με το Deadline.com, μέσα στο Σαββατοκύριακο, το blockbuster της Marvel και της Disney ξεπέρασε τα 659.5 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις στις ΗΠΑ και πέρασε στην 3η θέση της λίστας με τις πιο εμπορικές ταινίες που έχουν προβληθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφήνοντας πίσω του τον πολυβραβευμένο «Τιτανικό» του Τζέιμς Κάμερον.

Τις δύο πρώτες θέσεις της λίστας κατέχουν το Star Wars: The Force Awakens (936.7 εκατ. δολάρια) και το Avatar (760.5 εκατ. δολάρια), με τους ειδικούς να εκτιμούν ωστόσο πως παρά την εκκωφαντική του επιτυχία, το Black Panther θα είναι δύσκολο να φτάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σπάει κάθε ρεκόρ εισπράξεων το αμφισβητούμενο Black Panther - Ξεπέρασε το 1 δις δολάρια

Avengers: Το τρέιλερ του 'Infintiy War' έγραψε 30 εκ. views σε μια μέρα

SHARE: