Ο Χοακίν Φίνιξ κάτι πίνει - και δεν μας δίνει

Ο Χοακίν Φίνιξ κάτι πίνει - και δεν μας δίνει

Μετά την επίθεση στα Όσκαρ, ο Χοακίν Φίνιξ είπε να μην διακινδυνεύσει άλλο τις πιθανότητές του να το κρατήσει στα χέρια του που δεν έχει πάρει ποτέ

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Αφού χαρακτήρισε τα Όσκαρ «μ....ες», ο Χοακίν Φίνιξ παίρνει πίσω τα λεγόμενά του, δηλώνοντας πως χρωστάει την καριέρα του στην Ακαδημία. Μάλλον τα αυτοσχέδια κοκτέιλ που φτιάχνει και πίνει στο «Τhe Master» του Πολ Τόμας Άντερσον δεν έχουν ακόμη εξατμιστεί από τον οργανισμό του!

Αφού μετά τις δηλώσεις του εναντίον των Όσκαρ, τα προγνωστικά του ως φαβορί του Α' Ανδρικού Ρόλου έπεσαν από το 14/5 στο 4/1, ο Χοακίν Φίνιξ είπε να μην διακινδυνεύσει άλλο τις πιθανότητές του να κρατήσει στα χέρια του το Όσκαρ που δεν έχει πάρει ποτέ (και αξίζει φέτος πιο πολύ από οποιονδήποτε).

Έτσι, σε μια στροφή 360 μοιρών δήλωσε σε συνέντευξη του στη Sydney Morning Herald πως: «Ξέρω, πριν απ' όλα, πως δεν είχα κάνει την καριέρα που έκανα αν δεν υπήρχαν τα Όσκαρ.

Δεν έχω παίξει σε πολλές ταινίες που έκαναν εμπορική επιτυχία... Και το να είμαι υποψήφιος για μια ταινία μου ίσως βοήθησε τρομερά την καριέρα μου. Τα σχόλια μου με έκαναν να ακουστώ σαν μαλάκας. Αλλά δεν είχα ιδέα πως ήμουν σε μια θέση ώστε να κάνω κάτι που θα μου κόστιζε.»

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* O Χοακίν Φίνιξ δεν θέλει το Όσκαρ που δικαιούται! Η Ακαδημία τι λέει για όλα αυτά;

SHARE: