Ο Ιθαν Χοκ κι ο Τζίμι Φάλον θα νανουρίσουν τα παιδιά σας με Μπομπ Ντίλαν

Ο Ιθαν Χοκ κι ο Τζίμι Φάλον θα νανουρίσουν τα παιδιά σας με Μπομπ Ντίλαν

Αναρωτιόμαστε: υπάρχει κάποια ιδέα που δεν έχουν δοκιμάσει οι καλεσμένοι του Τζίμι Φάλον; Εδώ ο Ιθαν Χοκ αποδεικνύει ότι μιμείται άριστα τον Μπομπ Ντίλαν, όταν νανουρίζει τα παιδιά του (vid)

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Η επιτυχία του Τζίμι Φάλον -και δεν εννοούμε μόνο τα νούμερα τηλεθέασης του The Tonight Show, αλλά το ρεύμα που έχει αναγάγει τον παρουσιαστή σ' ένα από τα πιο αγαπητά, αστεία και ευρηματικά πρόσωπα της τηλεόρασης- φαίνεται πώς ωθεί τους καλεσμένους του να κάνουν... οτιδήποτε τους ζητήσει. Μόλις πριν από λίγες μέρες, η Dame Ελεν Μίρεν δέχθηκε να διεξάγει μία ολόκληρη συνομιλία ρουφώντας τζούρες από ένα μπαλόνι με ήλιο και χθες το βράδυ ο Ιθαν Χοκ... πήρε την κιθάρα του.

Ο πρωταγωνιστής του «Boyhood» μπορεί ως ο ήρωας της ταινίας να έκανε δώρο στον έφηβο γιο του το Black Album των Beatles, στο The Tonight Show όμως αποφάσισε να επιδείξει το ταλέντο του στο να μιμείται τον Μπομπ Ντίλαν.

Μόνο που δεν τραγούδησε τραγούδια του Ντίλαν. Εδειξε στον Τζίμι Φάλον πώς κοιμίζει τα μικρά του παιδιά: τραγουδώντας διάσημα νανουρίσματα, όπως τα «Rock-a-Bye Baby» και «Twinkle Twinkle», με το ύφος, τον τονισμό και την ένρινη φωνή του Μπομπ Ντίλαν.

Κι ο Φάλον στο κόλπο, πήρε την κιθάρα του και ακολούθησε.

Διαβάστε ακόμα:

Τίποτα πιο αστείο από τον Γουιλ Φέρελ και τον Τζίμι Φάλον σε lip-synch μονομαχίες!

Αυτό ήταν το πιο αστείο βίντεο της εβδομάδας: Νικόλ Κίντμαν - Τζίμι Φάλον

Οι Τζίμι Φάλον & Μάικλ Κίτον διαβάζουν σενάρια παιδιών με ήρωα τον «Birdman»

Πηγή: Flix.gr

SHARE: