Ο Τζέιμι Φοξ θα υποδυθεί τον Μάικ Τάισον

Ο Τζέιμι Φοξ θα υποδυθεί τον Μάικ Τάισον
AP

"Είναι ένα οριστικό ναι" είπε ο Τζέιμι Φοξ, όταν ρωτήθηκε αν η πολυαναμενόμενη βιογραφία του θρυλικού πυγμάχου έβλεπε ποτέ το φως της ημέρας.

To 2014, αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι ο Τζέιμι Φοξ θα υποδυόταν τον Μάικ Τάισον σε βιογραφική ταινία, αλλά το project έμεινε στο στάδιο της ανάπτυξης για χρόνια - μέχρι τώρα.

Σε συνέντευξή του στο talk show της σειράς Instagram Live με τον Μαρκ Μπιρνμπάουμ "Catching Up", ο Τζέιμι Φοξ επιβεβαίωσε ότι το project επιτέλους προχωρά.

"Είναι ένα οριστικό ναι" είπε ο Τζέιμι Φοξ, όταν ρωτήθηκε αν η πολυαναμενόμενη βιογραφία του πυγμάχου πρωταθλητή βαρέων βαρών θα έβλεπε ποτέ το φως της... ημέρας.

"Κοίτα, το να κάνεις βιογραφίες είναι δύσκολο" είπε ο Φοξ. «Μερικές φορές χρειάζονται 20 χρόνια για να ολοκληρωθούν. Αλλά επίσημα η "μπάλα άρχισε να τσουλάει"».

Ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πώς η ταινία θα εξερευνά τις "διαφορετικές ζωές" του Μάικ Τάισον.

"Θέλουμε να δείξουμε όσους εμπλέκονται" εξήγησε ο Φοξ. "Νομίζω ότι όλοι, νέοι και ηλικιωμένοι θα μπορούν να καταλάβουν το ταξίδι αυτού του άνδρα".

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την προπόνηση που απαιτείται για να μεταμορφωθεί φυσικά στον Τάισον στο αποκορύφωμα της καριέρας του στο μποξ.

"Κάθε δεύτερη μέρα, κάνω 60 pull-ups, κάνω 60 dips, κάνω 100 push-ups», είπε. «Δεν έχω μύες στη γάμπα, οπότε ίσως χρειαστεί να βάλουμε κάποια προσθετικά για αυτό".

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: κινηματογράφος
SHARE: