Συμβαίνει ξανά! Νέο teaser για την επιστροφή του 'Twin Peaks'

Συμβαίνει ξανά! Νέο teaser για την επιστροφή του 'Twin Peaks'

Για άλλη μια φορά ο Ντέιβιντ Λιντς μας δίνει απλά μια πρόγευση από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του «Twin Peaks» κι εμείς δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτε άλλο

Επιμέλεια: Χρήστος Μπακατσέλος

«Συμβαίνει ξανά». Με αυτή την φράση ξεκινά το νέο teaser του τρίτου κύκλου του «Twin Peaks» (θυμηθείτε τα προηγούμενα, βλέποντας ξανά το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο teaser) κάτω από την εμβληματικά υποβλητική μουσική του Άντζελο Μπανταλαμέντι. Ο Ντέιβιντ Λιντς δεν θέλει να αποκαλύψει πολλά πράγματα για τον νέο κύκλο και φαίνεται πως με κάθε νέο teaser μας δίνει νέα στοιχεία για την ιστορία του με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Εδώ, χρησιμοποιώντας μια σκηνή από την προηγούμενο κύκλο, βλέπουμε τον Κάιλ ΜακΛάχλαν ως Πράκτορα Κούπερ να σπάει με το κεφάλι του έναν καθρέφτη, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο Μπομπ που τον υποκίνησε να κάνει κάτι τέτοιο. Και σε συνδυασμό με την φράση «συμβαίνει ξανά», ο Λιντς ίσως προσπαθεί να μας πει ότι ο Μπομπ επέστρεψε ή κάτι ανάλογο πρόκειται να συμβεί.

Για άλλη μια φορά τα 32 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να σε κάνουν να μπεις στο απόκοσμο αυτό σύμπαν του «Twin Peaks» και να καταφέρουν, αβίαστα σχεδόν, να σε κάνουν να μην μπορείς να σκεφτείς τίποτε άλλο μέχρι την πρεμιέρα του πρώτου διπλού επεισοδίου του τρίτου κύκλου, σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λιντς, στις 21 Μαΐου στο ShowTime.

πηγή: flix

SHARE: