Τα Hunger Games έγιναν πάρκο στο Ντουμπάι, κάποιος δεν κατάλαβε τις ταινίες

Τα Hunger Games έγιναν πάρκο στο Ντουμπάι, κάποιος δεν κατάλαβε τις ταινίες
POPCODE

Εγκαίνια για θεματικό πάρκο εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά βιβλίων και ταινιών

Όταν το ‘The Hunger Games: Catching Fire’ έστρωνε την προώθησή του, κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να λανσαριστεί μια σειρά καλλυντικών εμπνευσμένη από το εκκεντρικό styling των κατοίκων της Capitol και τα καταπιεσμένα districts του Panem, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία Covergirl.

Κάτι τέτοιο προφανώς και πήγαινε κόντρα στο μήνυμα εναντίον του υπερκαταναλωτισμού στις ταινίες, αλλά δε βαριέσαι. Τώρα το πάμε σε άλλο επίπεδο.

Σύμφωνα με το Variety και στα πλαίσια της ζώνης του Lionsgate που βρίσκεται στο υπερτεράστιο θεματικό πάρκο Motiongate Dubai και έχει αρταξιόν από ‘Kung Fu Panda’ και ‘Shrek’ μέχρι ‘Ghostbusters’ και ‘Zombieland’, τα επόμενα εγκαίνια έγιναν πριν λίγες μέρες για τη νέα ατραξιόν The World of Hunger Games. Λογικό, τι πιο ιδανικό για πάρκο από μια ιστορία για παιδιά που αλληλοσφάζονται σε αρένες.

“We are waiting for you”, το λέει κι ο παρουσιαστής του θανατηφόρου παιχνιδιού στο promo, καθόλου creepy.

Στο World of Hunger Games μπορείς να έρθεις σε επαφή με τους Peacekeepers. Μπορείς να παρακολουθήσεις show στο ανθρακωρυχείο όπου πέθανε ο πατέρας της Katniss. Μπορείς να δηλώσεις εθελοντικά συμμετοχή στα Games. Μπορείς να πας στην Capitol με rollercoaster. Μπορείς να φας στον φούρνο του Peeta και να πετάξεις φρατζόλες σε πεινασμένους φίλους σου. Εννοείται πως το Ίντερνετ το έριξε έξω με τα νέα. Εννοείται πως το Ίντερνετ το έριξε έξω με τα νέα.

Επόμενη στάση της Lionsgate είναι η Νότια Κορέα για θεματικό πάρκο με στόχο το 2019. May the odds be ever in your favor, βρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ POPCODE

4 ταινίες και 3 σειρές για το ΣΚ σου
Stranger Things: Πού αφήσαμε κάθε χαρακτήρα
SHARE:

24Media Network