Τhe Favourite: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Τhe Favourite: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Στην Αγγλία του 18ου αιώνα τοποθετείται η νέα ταινία του Έλληνα δημιουργού, η οποία αναμένεται στις αίθουσες στο τέλος της χρονιάς.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία τιτλοφορείται "The favourite" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου στις αμερικανικές αίθουσες.

Αντίθετα με τα όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα ο έλληνας δημιουργός, πρόκειται για ταινία εποχής, ενώ το σενάριό της δεν υπογράφει ο ίδιος με τον Γιώργο Φιλίππου, αλλά η Deborah Davis με τον Tony McNamara.

Στο καστ της ταινίας, συμμετέχουν η Olivia Colman και η Rachel Weisz, που είχαν ξανασυνεργαστεί με τον Λάνθιμο στον "αστακό", ενώ θα δούμε και την Ema Stone αλλά και τον Mark Gatiss, που στην Ελλάδα γνωρίσαμε κυρίως από τον ρόλο του ως Mycroft, από τη σύγχρονη μεταφορά του Sherlock Holmes, από το BBC.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας στην Αγγλία των αρχών του 18ου αιώνα, η βασίλισσα Anne, αναλαμβάνει τον θρόνο και η στενή της φίλη Lady Sarah, κυβερνάει αντ΄αυτής την χώρα. Όταν η νέα υπηρέτρια Abigail έρχεται στο παλάτι, θα κερδίσει την συμπάθεια της Sarah.

SHARE: