Βίντεο: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας για τον Φρέντι Μέρκιουρι των Queen

Σκηνή από την ταινία για το Φρέντι Μέρκιουρι

Η "φωνή" των Queen αναμένεται να "ζωντανέψει" ξανά, αφού έτοιμη είναι η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή και το έργο του. Το πρώτο trailer είναι εδώ και σας το παρουσιάζουμε.

Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με θέμα τη ζωή του θρυλικού ροκ σταρ Φρέντι Μέρκιουρι, κυκλοφόρησε επίσημα την Τρίτη.

Τον Φρέντι Μέρκιουρι θα ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς "I Robot", Ράμι Μάλεκ. Αν και οι πρώτες του φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει κατά τη γυρίσματα είχαν γίνει δεκτές με επιφυλάξεις από τους φαν του τραγουδιστή, το τρέιλερ μοιάζει μάλλον να δικαιώνει την επιλογή των παραγωγών.

Η ταινία συνάντηση αρκετά προβλήματα, αφού ο αρχικός πρωταγωνιστής Σάσα Μπαρόν Κόεν είχε αποχωρήσει επικαλούμενος "δημιουργικές διαφορές", ενώ στη συνέχεια αντικαταστάθηκε και ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ, από τον Ντέξτερ Φλέτσερ.

Και μόνο η μουσική των Queen με τη θρυλική φωνή του Φρέντι ήταν πάντως αρκετά για να "ζεστάνουν" το κοινό που περιμένει την κυκλοφορία της ταινίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Φρέντι Μέρκιουρι είχε χάσει το πόδι του πριν πεθάνει

Ο Φρέντι Μέρκιουρι έγινε αστεροειδής!

ADVERTISING

SHARE: