Επιτέλους ήρθε ο Χειμώνας

default image

Η μεγάλη επιστροφή του Game Of Thrones και η νέα εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο διαδίκτυο

Web TV?
Η λογική “Κάνω το ίντερνετ τηλεόραση” δεν νομίζω πως έχει απήχηση στους νέους. Ειδικά όταν μιλάμε για την “κακή τηλεόραση” που μας έκανε να της γυρίσουμε την πλάτη. Αυτή με τα μεγάλα τραπέζια και τους πολλούς ομιλητές που θέλουν να μιλάνε φωνάζουν όλοι μαζί.

Η διαφορά του εγχειρήματος του Νίκου Χατζηνικολάου σε σχέση με άλλες εκπομπές τέτοιου τύπου που έχουμε δει σωρηδόν στην τηλεόραση είναι πως λαμβάνει χώρα στο διαδίκτυο. Χωρίς όμως να εκμεταλλεύεται τη διαδραστικότητα που αυτό μπορεί να προσφέρει.

Επειδή το Alter είναι κλειστό το κάνουμε στο σάιτ. Σόρι αλλά την τηλεόραση την έχω κλείσει για να αποφύγω ακριβώς αυτές τις εκπομπές και δεν σκοπεύω να κάθομαι στο PC για να μου φωνάζει ο Τράγκας. Το αστείο του πράγματος είναι η δήλωση προ ημερών του Ν.Χ πως δεν του λείπει καθόλου η τηλεόραση.

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, το διάστημα 2 Ιανουαρίου με 25 Μαρτίου, ο Real πάτησε κορυφή με ποσοστό 12,8%. Στη 2η θέση ο Σκάι με 11,4%, 3ος ο Μελωδία με 8,5%. Ακόμα, Ρυθμός με 8,1%, Nova Σπορ FM με 7,9%, Δίεση με 7,4%, Dee Jay με 7,1%.

Συντέλεια
Από σήμερα κάθε καθημερινή στις 20.30, μια νέα σατιρική εκπομπή με τίτλο, Συντέλεια, κάνει την εμφάνιση της στην τηλεόραση του Σκάι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Κάτι έχει ακουστεί και για τον παιδικό σταθμό, “Ο Μίκυ”.

Game of Thrones
Η πρεμιέρα του 2ου κύκλου ήταν χθες στις ΗΠΑ, αύριο θα γίνει στη nova. Χαρές και πανηγύρια για όσους έχουν ήδη δει το 1ο επεισόδιο καθώς το περιγράφουν ως καταπληκτικό-φοβερό-απίθανο.
 

Στο ONEMAN έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα για το Game of Thrones (προσοχή, μην κλικάρετε αν δεν έχετε δει καν τον 1ο κύκλο) και εκτός από διάφορα αφιερώματα και θέματα που ποστάρονται, κάθε εβδομάδα θα υπάρχει ανάλυση των φρέσκων επεισοδίων.

Tumblr of the Day/Treasure Link
Γκρίνια για πολύ σοβαρά προβλήματα .

Φωτό της ημέρας
Δύσκολη μέρα στο γραφείο;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα