Εξάντας + Dexter=καλή TV

default image

Ο Γιώργος Αυγερόπουλος ταξίδεψε στην Ιρλανδία και θα μας εξηγήσει την Τετάρτη πως κυλάει η ζωή στην εποχή του ΔΝΤ μετά την κατάρρευση της ιρλανδικής οικονομίας

Εξάντας
Ο Γιώργος Αυγερόπουλος ταξίδεψε στην Ιρλανδία και θα μας εξηγήσει την Τετάρτη (11/5, 23.00, ΝΕΤ)  πως κυλάει η ζωή στην εποχή του ΔΝΤ μετά την κατάρρευση της ιρλανδικής οικονομίας. Εδώ το τρέιλερ του “υπάκουου (κέλτικου) τίγρη”.

Dexter
Μια ιδέα από την 6η σεζόν. Δυστυχώς θα καθυστερήσει αρκετά η πρεμιέρα.

Live below the line
Αφού το λέει ο Χιου Τζάκμαν, (σκέφτηκα) να το κάνω κι εγώ. Μόνο που δεν θα το τηρήσει ούτε ο ίδιος. Ουπς! Εδώ περισσότερα για την καμπάνια .

Δανία
H Politiken αναδείχθηκε κορυφαία εφημερίδα στην Ευρώπη. Η ιστοσελίδα της θέλει δουλειά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα και ο Ανδρέας ο επαναστάτης.

Νησί
Μέχρι και 64,1% στα νεανικά κοινά έκανε το χθεσινό επεισόδιο με τη φυγή από τη Σπιναλόγκα. Να δούμε τώρα που θα τελειώσει η σειρά τι θα βάλει το Mega.

Της μόδας
Μετά την Τάτι και η Τζένη Μπαλατσινού απέκτησε τη δική της ιστοσελίδα. Να ευχηθούμε καλή αρχή, αν και το σάιτ της κάτι μας θυμίζει . Επόμενη κίνηση είναι ένα βιβλίο συνταγών. Α ξέχασα, αυτό το έχει κάνει ήδη άλλο μέλος της οικογένειας.

Eurovision
Με ελληνική συμμετοχή απόψε (10/5, 22.00, ΝΕΤ) ο 1ος ημιτελικός. Άντε και με την πρόκριση για να μην πάει χαμένη η διπλή αποστολή του Star.

Tου κόσμου τα παράξενα
Μπράβο παππού!

Φωτό της ημέρας
Ο διαιτητής προσπαθεί να σταματήσει καυγά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα