Χόρεψε ή δεν χόρεψε η Πόρτμαν;

default image

Φουντώνουν οι φήμες για το κατά πόσο τελικά χόρεψε στο Black Swan, η οσκαρική Nάταλι Πόρτμαν. Οργισμένη αντίδραση από τη χορεύτρια που τη ντούμπλαρε (Vid)

Οι δηλώσεις του αρραβωνιαστικού της Νάταλι Πόρτμαν και χορογράφου της ταινίας Black Swan Μπέντζαμιν Μιλπάιντ εξόργισαν την μπαλαρίνα που έκανε το ντουμπλάζ στις σκηνές της ηθοποιού.

Η 27χρονη  Σάρα Λέιν, χορεύτρια με το American Ballet Theater, ισχυρίζεται πως οι παραγωγοί της ταινίας απέκρυψαν το γεγονός πως το 95% των χορευτικών κινήσεων ανήκει στην ίδια και μόλις το 5% στη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Αφορμή για τις δηλώσεις της αποτέλεσε συνέντευξη του Μπέντζαμιν Μιλπάιντ,  στην οποία ισχυρίστηκε πως το 85% των κινήσεων ανήκουν στη Nάταλι Πόρτμαν.

H Σάρα Λέιν υποστήριξε επίσης ότι οι παραγωγοί της ζήτησαν να μην μιλήσει για τη δουλειά της στον Tύπο ώστε να δημιουργηθούν οι εντυπώσεις πως η Πόρτμαν έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες και ξεπέρασε τον εαυτό της για να γίνει καταπληκτική χορεύτρια.

“Από τις σκηνές που φαίνεται ολόκληρο το σώμα της Νάταλι, εκείνη είναι που χορεύει στο 5% των σκηνών. Σε όλες τις άλλες μακρινές σκηνές είμαι εγώ”, σχολίασε η Σάρα Λέιν.

“Είναι εξευτελιστικό για το επάγγελμα και όχι μόνο για μένα. Το κάνω αυτό εδώ και 22 χρόνια. Μπορείς να γίνεις επαγγελματίας πιανίστας σε ενάμισι χρόνο;” συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα