Όταν η Φανή Χαλκιά δούλευε στα μπουζούκια

Όταν η Φανή Χαλκιά δούλευε στα μπουζούκια
Φανή Χαλκιά

Η Φανή Χαλκιά μίλησε μεταξύ άλλων για τα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες της, αλλά και για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρωινό“, η Φανή Χαλκιά μίλησε μεταξύ άλλων για τα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες της, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, καθώς και για το γεγονός ότι κάποτε είχε δουλέψει ως σερβιτόρα στα μπουζούκια που εμφανιζόταν ο Στέλιος Ρόκκος.

“Παίρνω πολλά κιλά στις εγκυμοσύνες, δεν προσέχω. Στον Πέτρο είχα πάρει 32 και στον Κωνσταντίνο 20. Στην τελευταία εγκυμοσύνη είχα πάρει 14 κιλά, ήμουν φανταστικά και έρχεται η καραντίνα και παίρνω συν 6. Το μωρό είναι πολύ ήσυχο. Έπινε γάλα και κοιμόταν και έτσι ο μεγάλος μου γιος το είχε λίγο σαν κούκλα στην αρχή. Ούτε η μαμά μου δεν μου το είχε να κάνω δύο παιδιά.”, δήλωσε για την εμπειρία της εγκυμοσύνης η Φανή Χαλκιά.

Ενώ για το όνομα που θα επιλέξουν για το παιδί δήλωσε: “Θα το πούμε Κωνσταντίνο, το όνομα του μπαμπά μου. Το Πέτρος είναι το όνομα του μπαμπά του Λούη”

Τέλος, η πρώην αθλήτρια αποκάλυψε πως κάποτε είχε δουλέψει ως σερβιτόρα στα μπουζούκια που εμφανιζόταν ο Στέλιος Ρόκκος “..δούλευα και γυμναζόμουν και κοιμόμουν δυο ώρες για να μπορέσω να αντεπεξέλθω οικονομικά. Δούλευα κρυφά από τον προπονητή μου. Έχω δουλέψει σε μπουζούκια. Έχω δουλέψει σέρβις στον Στέλιο Ρόκκο “100 χρόνια πριν”. Το ξέρει ο Στέλιος, γελάμε πάρα πολύ», είπε η Φανή Χαλκιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα