Φινάλε για την 8η σεζόν του Walking Dead

Φινάλε για την 8η σεζόν του Walking Dead
Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο της όγδοης σεζόν © 2017 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Με μεγάλη αγωνία αναμένουμε σήμερα στην ελληνική έκδοση του FOX στις 22.45 την εκρηκτική τελική μάχη της ομάδας του Rick με τον Negan - Το τέλος μια εποχής αναμένεται να έρθει ανάμεσα στους Saviors και το Hilltop

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες για το τι πρόκειται να γίνει στον μεγάλο αυτό πόλεμο των πρωταγωνιστών με τους Saviors που εκτυλίσσεται εδώ και δυο σεζόν.

Σύμφωνα με συνέντευξη του τωρινού Showrunner της σειράς το finale της 8ης σεζόν δεν θα λειτουργήσει μόνο σαν τέλος για την 8 σεζόν αλλά θα δώσει ένα γενικότερο τέλος σαν να είναι η κατάληξη ολόκληρης της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα όταν τον ρώτησαν για την τελευταία μέρα των γυρισμάτων της 8ης σεζόν τόνισε ότι ”Ήμασταν όλοι εκεί και είχαμε μια δύσκολη season , όλοι είχαμε φτάσει στα όρια μας αλλά τα καταφέραμε . Ήταν πραγματικά πολύ συναισθηματικά φορτισμένη μέρα . Το ωραίο με αυτό το επεισόδιο είναι ότι δεν είναι απλά το συμπέρασμα των προηγούμενων 15 επεισοδίων αλλά και των 8 κύκλων συνολικά. Η 9η season θα είναι μια νέα σειρά εντελώς διαφορετική για αυτό έπρεπε να κλείσουμε αρκετές εκκρεμότητες με το τέλος της 8ης season . Ήταν κάτι που συζητούσαμε πολύ καιρό πριν οπότε όλοι ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Ήταν μία παράξενη επιβράβευση για όλους μας!”

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται σαφές ότι μαζί με το φινάλε της σεζόν θα έχουμε και την ολοκλήρωση του storyline των Saviours που κράτησε για δυόμιση χρόνια.

Σύντομο Recap 15ου επεισοδίου

Ο Negan μία στροφή πριν από το τέλος της σεζόν μαθαίνει το σχέδιο του Simon περί ανατροπής του από την εξουσία και τον προκαλεί σε μονομαχία. Ο leader των saviors καταφέρνει να επικρατήσει της μονομαχίας, ενώ παράλληλα ο Dwight βλέποντας ότι ο Negan έχει το πάνω χέρι, κατευθύνει τον Gregory ώστε να δώσει τα σχέδια των Saviours στον Rick.

Ο Simon πλέον ως walker © 2017 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Μετά τη μονομαχία, ο Negan χρίζει ως δεξί του χέρι τον Dwight, ωστόσο αυτό θα διαρκέσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αφού στο δωμάτιο που κατευθύνονται βρίσκεται η Laura, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας όταν ο Dwight πρόδωσε τους Saviours τη νύχτα που επιτέθηκαν στην Alexandria.

Ο Negan στο προτελευταίο επεισόδιο φαίνεται να διψάει για αίμα ειδικά μετά την τροπή που πήρε το επεισόδιο με την αποκάλυψη της προδοσίας του Simon και του Dwight.

Ο Dwight πέφτει στη παγίδα του Negan, αφού ο δεύτερος τον ενημερώνει ότι ήξερε πως θα αποκαλύψει τα σχέδια στον Rick, ποντάροντας μάλιστα σε αυτό το γεγονός. Δεν πρόκειται να σκοτώσει τον Dwight καθώς έχει άλλα σχέδια γι αυτόν στο μέλλον.

Ύστερα από αυτήν την ανατροπή, ο ηγέτης των saviours είναι πιο νευριασμένος από ποτέ απειλώντας ότι θα σκοτώσει όλους στο αντίπαλο στρατόπεδο. Παρά το γεγονός ότι το στο γράμμα του ο Carl του ζητάει την επίτευξη ειρήνης μεταξύ αυτού και του Rick, ο Negan στη συνομιλία του με την Michonne μέσω walkie talkie καθιστά σαφές ότι είναι πια αργά για οποιαδήποτε συζήτηση.

Στο τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία saviors και hilltop-alexandria γεγονός που ίσως προμηνύει την εμφάνιση νέων ”κακών” στη σειρά, των ”Whisperers” , οι οποίοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανερωθούν αφού αρέσκονται στο να μεταμφιέζονται με το δέρμα των walkers.

Το εκρηκτικό τελευταίο επεισόδιο της όγδοης σεζόν του The Walking Dead θα προβληθεί αποκλειστικά από το FOX σήμερα το βράδυ στις 22:45.


Τελευταίο επεισόδιο της σεζόν © 2017 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Ο James Morgan © 2017 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Andrew Lincoln © 2017 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα