Game of Thrones ντοκουμέντο: Οι πρώτες οντισιόν των ηρώων της σειράς

default image

Το Game of Thrones δεν οφείλει τη φήμη του μόνο στους δράκους και τις σκηνές μάχης, αλλά και στους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τους ήρωες του Μάρτιν

Οι ηθοποιοί της σειράς άφησαν τη σφραγίδα τους στους ρόλους που ενσαρκώσουν στη σειρά, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές της σειράς να τους έχουν ταυτίσει με τόσο πολύ με τους χαρακτήρες, ώστε να μην μπορούν να φανταστούν κάποιον άλλο στη θέση τους.

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι χαρακτήρες που σκέφτηκε ο Μάρτιν και “ζωντάνεψε” το HBO στις οθόνες μας έχουν αποδοθεί εξαιρετικά από τους ηθοποιούς που απαρτίζουν το καστ της σειράς.

Και τώρα που ο 6ος κύκλος φτάνει στο τέλος του οι περισσότεροι από τους θαυμαστές της σειράς έχουν ήδη αρχίσει να αισθάνονται τη μελαγχολία για την αναμονή του 7ου και πιθανώς τελευταίου κύκλου.

Η ιστορία, λοιπόν, ξεκινά πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια, όταν οι παραγωγοί της σειράς έψαχναν τα πρόσωπα που θα ταίριαζαν απόλυτα στο όραμά τους, μεταξύ εκατοντάδων υποψηφίων, κι όπως όλα δείχνουν τα βρήκαν.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που τους έκανε να ξεχωρίζουν, τα βίντεο από τις οντισιόν τους έχουν την καλύτερη απάντηση.

Η Maisie Williams για τον ρόλο της Άρυα Σταρκ και η Sophie Turner στον ρόλο της Σάνσα Σταρκ.

Ο Scot Rory McCann ως “Σκύλος”.

Ο Miltos Yerolemou ως Σύριο Φορέλ.

Ο Jack Gleeson, στον ρόλο του Τζόφρι, ενός εκ των καλύτερων κακών της μικρής οθόνης.

Και η πρώτη φορά που μάθαμε ότι ο Τζον Σνόου “δεν ξέρει τίποτα”.

Πάντως, όλα έδειξαν πως δεν τους βγήκε σε κακό, καθώς σύμφωνα με το International Business Times παίρνουν 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

(ΠΗΓΗ: UNILAD)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα