Game of Thrones: Ο Martin αποκάλυψε πως το βιβλίο ‘Winds of Winter’ δεν είναι έτοιμο

default image

Το έκτο βιβλίο του Game of Thrones δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και ούτε πρόκειται, τουλάχιστον μέχρι την πρεμιέρα της σειράς τον Απρίλιο ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS (Pics)

Ο George RR Martin αποκάλυψε σήμερα, απευθυνόμενος στους φανατικούς θαυμαστές και ακολούθους του, πως το πιο αναμενόμενο βιβλίο στον κόσμο, το “Winds of Winter” δεν είναι ακόμη έτοιμο και πως πρόκειται να αργήσει. Παρόλα αυτά, ο βραβευμένος συγγραφέας φρόντισε να μας δώσει μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε, όχι μόνο στον επόμενο κύκλο του Game of Thrones, αλλά και στο βιβλίο.

 

Ο δαιμόνιος Martin έκανε την ανακοίνωση μέσα από το προσωπικό του blog στο διαδίκτυο, όπου επισήμανε ότι το βιβλίο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και πιθανότατα να είναι έτοιμο μετά την πρεμιέρα του 6ου κύκλου της σειράς, τον Απρίλιο. Η είδηση προκάλεσε τη διάχυτη δυσφορία των θαυμαστών του που περιμένουν πως και πως να μάθουν την εξέλιξη της ιστορίας, που άλλαξε τη φανταστική λογοτεχνία, αλλά και τη πορεία των τηλεοπτικών σειρών.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός συγγραφέας έγραψε : “Πιστέψτε με, μου έδινε ευχαρίστηση να τυπώνω τις λέξεις. Έχετε απογοητευθεί και δεν είστε οι μόνοι. Οι εκδότες και οι συνεργάτες μου έχουν απογοητευθεί, το  HBO έχει απογοητευθεί, οι ξένοι εκδότες και μεταφραστές… αλλά κανείς δεν έχει απογοητευθεί περισσότερο από εμένα τον ίδιο. Για μήνες τώρα δεν υπάρχει τίποτα που θα ήθελα να πω περισσότερο από το ‘Έχω ολοκληρώσει και παραδώσει το Winds of Winter μέχρι την τελευταία μέρα του 2015’. Αλλά το βιβλίο δεν έχει ολοκληρωθεί”.

 

Οι εκδότες περίμεναν να τους παραδοθεί το βιβλίο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ωστόσο ο συγγραφέας ζήτησε παράταση μέχρι το τέλος της χρονιάς, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το νέο του αριστούργημα. Πιθανότατα ο ίδιος να καταφέρει να ολοκληρώσει τη συγγραφή του μέχρι το Μάρτιο, ωστόσο υπολογίζοντας και τον χρόνο για την τύπωση του, εκτιμάται ότι δεν θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τον Απρίλιο.

Ο Martin ανέφερε πως ούτε και ο ίδιος δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα είναι έτοιμο, παρόλα αυτά τόνισε πως ο μεγαλύτερος όγκος, τα περισσότερα κεφάλαια έχουν ολοκληρωθεί, παρόλα αυτά του απομένουν ακόμη πολλά πράγματα.

 

“Θα είναι έτοιμο όταν ολοκληρωθεί και θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερο”, κατέληξε ο συγγραφέας. Ενώ, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως θα υπάρξουν διαφορές μεταξύ του βιβλίου και του 6ου κύκλου της σειράς, καθώς οι συγγραφείς του σεναρίου δεν βασίστηκαν για πρώτη φορά στο βιβλίο του Martin.

“Οι Mago, Irri, Rakharo, Xaro Xhoan Daxos, Pyat Pree, Pyp, Grenn, Ser Barristan Selmy, Queen Selyse, πριγκίπισσα Shireen, πριγκίπισσα Myrcella, Mance Rayder, και ο King Stannis είναι νεκροί στη σειρά, αλλά ζωντανοί στο βιβλίο. Κάποιοι απ’ αυτούς θα πεθάνουν και στο βιβλίο, όχι όλοι τους και πολλοί από αυτούς θα πεθάνουν σε διαφορετική χρονική στιγμή και με διαφορετικό τρόπο” έγραψε στο blog του.

 

Από την άλλη “ο Balon Greyjoy είναι νεκρός στα βιβλία, αλλά ζωντανός στη σειρά και δεν έχουμε ακόμη γνώρισε τα αδέλφια του Euron Crow’s Eye και Victarion. Θα δούμε αν θα τα γνωρίζουμε”. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε σειρά από χαρακτήρες που υπάρχουν στο βιβλίο, όπως οι Jhiqui, Aggo, Jhogo, Jeyne Poole, Dalla κλπ, που δεν έχουν θέση στη σειρά.

(Πηγή: grrm.livejournal, telegraph)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα