Game of Thrones: Οι τίτλοι των τριών τελευταίων επεισοδίων προκαλούν πανικό

default image

Οι παραγωγοί του Game of Thrones ανακοίνωσαν τους τίτλους των τελευταίων τριών επεισοδίων του 6ου κύκλου και το ίντερνετ έχει πάρει φωτιά ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS (Pics + Vid)

ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS

Διέρρευσαν οι τίτλοι των τριών τελευταίων επεισοδίων του 6ου κύκλου του Game of Thrones και οι θαυμαστές της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει τα σενάρια για όσα πρόσκεινται να ακολουθήσουν.

Επειδή, λοιπόν, το παρακάτω κείμενο περιέχει πολλά spoiler αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να εγκαταλείψεις το άρθρο.

Η 6η σεζόν της σειράς βρίσκεται, μόλις, τρία επεισόδια από το τέλος της και επειδή πολλοί από εσάς εκεί έξω μπορεί να έχετε απογοητευτεί με την έως τώρα “βαρετή” εξέλιξη, όπως κι εγώ, σίγουρα θα αναρωτιέσαι πως θα συνεχίσει η ιστορία και τι θα κάνουν οι πρωταγωνιστές.

Για να ικανοποιήσουν, έστω και λίγο, την περιέργειά μας οι παραγωγοί διέρρευσαν, ίσως σε μια προσπάθεια να κρατήσουν το κοινό τους σε εγρήγορσή γι’ αυτό που θα ακολουθήσει, τους τίτλους των τριών τελευταίων επεισοδίων για φέτος.

 

Και επειδή, ζούμε στην εποχή του ίντερνετ, όπου όλα εξαπλώνονται ταχύτατα, τα νέα έγιναν γνωστά σε όσους αναρωτιούνται αν θα καταφέρουν οι Σταρκ να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο στρατό για να τα βάλουν στα ίσα με τον Ράμσεϊ Μπόλτον, αν η Άρυα θα καταφέρει να φύγει ζωντανή απ’ το Μπράβος και αν η Σέρσεϊ θα καταφέρει να καθαρίσει τον Σπουργίτι.

Έτσι, φτάνουμε στο 8ο επεισόδιο, που έχει τίτλο “No One”, δηλαδή κανείς, με τις πρώτες θεωρίες να το θέλουν να σχετίζεται με την απόρριψη του “Πολυπρόσωπου” θεού από την Άρυα Στάρκ και την προσπάθειά της να ξεφύγει από την κόλαση του Μπράβος. Παράλληλα, η σύνοψη αναφέρει πως θα δούμε τι θα συμβεί, επιτέλους, με τους Λάννιστερ, με τη Σέρσεϊ στο King’s Landing, τον Τζείμι στο Riverrun και τον Τύρριον στη Mereen.

 

Το 9ο επεισόδιο, που θα δούμε στις 19 Ιουνίου, έχει τίτλο “‘The Battle of the Bastards”, δηλαδή η μάχη των Μπάσταρδων. Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζον Σνόου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον άλλο Σνόου, δηλαδή τον Ράμσεϊ. Το ποιος θα νικήσει είναι άλλη υπόθεση.

Και το φινάλε της σεζόν ονομάζεται “The Winds of Winter”, Οι άνεμοι του χειμώνα και μάλλον θα ξαναδούμε τους νεκρούς που έρχονται και τη μάχη που θα κληθούν να δώσουν οι ζωντανοί.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε για να δούμε πόσα από τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν.

(ΠΗΓΗ: Theladbible)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα