Game of Thrones: Το τρέιλερ, που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι για όλα

default image

Όλα όσα φανταζόμασταν και ακόμα περισσότερα θα γίνουν στον 6ο κύκλο του Game of Thrones. Το τρέιλερ, που αποδεικνύει ότι ο ο Χειμώνας έρχεται. ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS (Vid)

Άκομα περισσότερα ερωτήματα προκαλεί το πρώτο (κανονικό) τρέιλερ -μέχρι στιγμής είχαμε δει πολύ μικρά αποσπάσματα- του Game of Thrones, το οποίο ξεκινάει με τον Τζον Σνόου, εκεί που… τον αφήσαμε στο τέλος της 5ης σεζόν.

Ακούγεται η φωνή του Ντέιβος Σίγουορθ να λέει “πέθανε”, αν και δεν ξέρουμε σε ποιον αναφέρεται. Στη συνέχεια βλέπουμε τον Τζέιμι να επιστρέφει από το Ντορν και να ανακοινώνει τα δυσάρεστα στην Σέρσεϊ.

Από το τρέιλερ, περνάνε όλοι οι ήρωες. Βλέπουμε τον Τύριον, τη Σάνσα, τον Μπόλτον με τον σιχαμένο γιο του.

Βλέπουμε ακόμα τη Νταινέρυς σκλάβα, τη Μελισσάνδρη να παραδέχεται ότι έκανε λάθος στις προβλέψεις της και σε κάποιο σημείο να ετοιμάζεται να βγάλει την κόκκινη ρόμπα της (πολύ καλή εξέλιξη).

Αυτό που θα πρέπει πάντως να προσέξετε, είναι προς το τέλος. Ο Μπραντον Σταρκ, όρθιος και δίπλα του τον “Βασιλιά της Νύχτας”, που σήκωσε τους νεκρούς και τσαμπουκαλεύτηκε με τον Τζον Σνόου στο θρυλικό 8ο επεισόδιο του 5ου κύκλου.

Όσοι λένε ότι η σεζόν που έρχεται (μαζί με τον Χειμώνα), θα γράψει ιστορία, μάλλον θα δικαιωθούν

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα