Η αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη συγκινεί, μιλώντας για τα παιδικά τους χρόνια

Η αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη συγκινεί, μιλώντας για τα παιδικά τους χρόνια
Η Ελιάννα Ιωαννίδη με τους κριτές του MasterChef Facebook Ελιάννας Ιωαννίδη

"Είναι ένας πολύ στοργικός αδερφός και έχουμε μεγάλη αγάπη ο ένας προς τον άλλο", είπε μεταξύ άλλων η αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη, Ελιάννα

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη, του κριτή του επιτυχημένου μαγειρικού ριάλιτι του Star, αποκαλύπτοντας κρυφές πτυχές της ζωής του αδερφού της.

Η Ελιάννα Ιωαννίδη μίλησε για τα παιδικά χρόνια των δύο αδερφών, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση της με τον αδερφό της. “Είμαι η μικρότερη, με περνάει 10 χρόνια ο Πάνος, ήταν πάντα πολύ στοργικός και πάντα είχαμε πολύ μεγάλη αγάπη ο ένας προς τον άλλον”.

Ενώ, συμπλήρωσε: “Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα από τα παιδικά μας χρόνια ήταν οι στιγμές που βγαίναμε, που πηγαίναμε μαζί σινεμά, που τρώγαμε μαζί.. Αυτές είναι οι πιο όμορφες στιγμές που θυμάμαι”.

Σχετικά με την επιτυχία που βιώνει ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, η αδερφή του τόνισε: “Πιστεύω ότι του αξίζει όλο αυτό, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, πάνω σε αυτό που αγαπάει, οπότε όταν αγαπάς κάτι είναι αναμενόμενο να τα πας καλά σε αυτό”.

Τέλος, μιλώντας για τη δημοσιότητα του αδερφού της και για το αν την προσεγγίζουν οι θαυμαστές του η Ελιάννα αποκάλυψε: “Δεν έχω δει να αλλάζει η ζωή μας λόγω της δημοσιότητας του Πάνου. Μόνο κάποιες κοπέλες κατά καιρούς με έχουν πλησιάσει και μου έχουν μιλήσει για τον Πάνο. Όλο αυτό όμως είναι πολύ χαλαρό. Είναι πολύ ευχάριστο ο κόσμος να δείχνει την αγάπη του προς τον Πάνο. Το βρίσκω πολύ γλυκό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version