Jeremy Clarkson: ”Δικό μου ανόητο λάθος το ότι έφυγα από το Top Gear”

default image

Ο Jeremy Clarkson σε συνέντευξη του παραδέχτηκε πως ήταν δικό του λάθος ότι τον έδιωξαν από την εκπομπή Top Gear. Τι είπε ότι θα κάνει στο μέλλον

Ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής Top Gear πραγματοποίησε τη πρώτη του συνέντευξη αφότου απολύθηκε από το σόου, εξαιτίας του επεισοδίου που είχε με έναν συνεργάτη του, και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις.

Μεταξύ άλλων ο Clarkson είπε πως νιώθει ένα τεράστιο κενό αφότου έφυγε από την εκπομπή, τονίζοντας μάλιστα ότι χρειάζεται να το ”γεμίσει” με κάτι.

Ωστόσο το πιο σημαντικό ήταν ότι για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημοσίως πως ήταν δικό του το φταίξιμο που τον έδιωξαν αλλά και το πόσο στεναχωρήθηκε : “Το ότι με έδιωξαν από την εκπομπή ήταν ένα δικό μου ανόητο λάθος. Για αυτό και δεν έχω δικαίωμα να παραπονεθώ. Η εκπομπή αυτή ήταν κάτι σαν το μωρό μου, το λάτρευα. Έμενα ξύπνιος όλη τη νύχτα προκειμένου να βγουν οι εκπομπές και έδινα προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ξαφνικά σου λένε ότι δεν θα το κάνεις αυτό πλέον. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ”.

 

Ο Jeremy Clarkson δήλωσε επίσης ότι τώρα απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του παίζοντας τένις:”Ήμουν για 27 χρόνια στο BBC. Όταν φεύγεις μετά από τόσα χρόνια βλέπεις ότι ο κόσμος έχει αλλάξει. Στο μεταξύ βελτιώνομαι στο τένις.”. Ενώ αποκάλυψε και πληροφορίες για το νέο του πρότζεκτ στο οποίο με την ονομασία ” Κακά οργανωμένο ταξίδι”, το οποίο θα είναι κάτι αρκετά παρόμοιο με το Top Gear χωρίς όμως παρεμβάσεις από το BBC: ”Θα είναι περίπου το ίδιο πράγμα με αυτό που παρακολουθούσατε τα τελευταία δέκα χρόνια”.

Πηγή: bbc.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα