Johannes Stötter: Η τίγρης από γυμνά κορμιά και άλλες “ακραίες” δημιουργίες

Johannes Stötter: Η τίγρης από γυμνά κορμιά και άλλες “ακραίες” δημιουργίες
Johannes Stötter

Ο Johannes Stötter είναι γνωστός για την πρωτοποριακή του δουλειά στην τέχνη του body painting. Αποχρώσεις, σχήματα και σώματα γίνονται ένα μέσα από τα έργα του.

Ο Johannes Stötter είναι ένα απίθανος καλλιτέχνης από την Ιταλία. Ο Stötter είναι γνωστός για την πρωτοποριακή του δουλειά στην τέχνη του body painting, έχοντας δημιουργήσει μέχρι στιγμής εκπληκτικά και κυρίως ευφάνταστα έργα.

Το 2013 η δημιουργία ενός τροπικού βατράχου, με 5 μοντέλα έγινε viral και τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Βάτραχος με 5 ανθρώπινα σώματα


Με έδρα τη Βόρεια Ιταλία, ο Stötter κατοικεί σε μια μικρή πόλη, κρατώντας μια βαθιά σχέση με τη φύση, την οποία χρησιμοποιεί κατά κόρον στην τέχνη του. Με κίνητρο την αγάπη για τη ζωή και τη γοητεία που του γεννούν οι διαφορετικοί πολιτισμοί, επιτρέπει στην ευρηματικότητά του να ανθίσει.

Αντί για έναν στατικό καμβά, ο Johannes μεταφέρει την τέχνη του σε ζωντανά μοντέλα. Τα ενδιαφέροντα του καλλιτέχνη περιστρέφονται γύρω από τη δημιουργικότητα, την πνευματικότητα και τον εναλλακτικό τρόπο ζωής, ενώ και η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιτεχνικής του έκφρασης.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δημιουργώντας λεπτομερή αποτελέσματα με τα χέρια του, συγχωνεύει τα ορατά και τα αόρατα σε ένα. Συχνά, συνδυάζοντας την τέχνη του με το φυσικό τοπίο ή την εσωτερική διακόσμηση, δημιουργεί αριστουργήματα.

Με υψηλό πνεύμα και ισχυρή δημιουργική αίσθηση, διδάσκει σε εργαστήρια bodypainting και εκθέτει τα έργα του σε όλο τον κόσμο. Η ικανότητά του να αγγίζει τις καρδιές των άλλων και να προκαλεί θετικότητα μέσω της τέχνης του είναι μακράν μία από τις μέγιστες επιτυχίες του Johannes.

“Χαμαιλέοντας” με 2 ανθρώπινα σώματα.

Η τίγρης από γυμνά κορμιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version