Καφέ της Χαράς: Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει νέα δεδομένα

Καφέ της Χαράς: Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει νέα δεδομένα
Καφέ της Χαράς: Η Τζόϋς Ευείδη Glomex

Μετά από 15 χρόνια το "Καφέ της Χαράς" επιστρέφει στις οθόνες και η Τζόυς Ευείδη, η αγαπημένη Σταυρούλα του κοινού, μας αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες.

Όταν της τηλεφώνησαν από την παραγωγή δεν το πίστευε, νόμιζε ότι της κάνουν πλάκα. Η Τζόυς Ευείδη, η αγαπημένη μας Σταυρούλα από το “Kαφέ της Χαράς” μίλησε στην εκπομπή “The dot” για το σίκουελ της επιτυχημένης σειράς.

“Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό για το αν θα συμμετέχω στη σειρά. Ήθελα σαν τρελή να το κάνω. Βρεθήκαμε με τα παιδιά και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σαν να σταματήσαμε για Πάσχα”.

Μετά από 15 χρόνια το “Καφέ της Χαράςθα επιστρέψει στις οθόνες μας. Στο διάστημα που πέρασε οι ηθοποιοί βρίσκονταν, αφού είναι πολύ καλοί φίλοι, όπως δήλωσε η Τζόϋς. Από τις παλιές συμμετοχές, πρόκειται να δούμε τους περισσότερους ηθοποιούς. “Θα εμφανιστεί εκτάκτως η Ζέτα Δούκα σε έναν ρόλο καταπληκτικό που της έγραψαν. Από τα ωραιότερα πράγματα που έχει κάνει, δεν το περιμένεις. Σε ιντριγκάρει πολύ να παίξεις τον συγκεκριμένο ρόλο”.

Στη σειρά θα εμφανιστεί επίσης το παιδί της Σταυρούλας, αφού όπως υπενθυμίζει η ηθοποιός στο τέλος της σειράς ήταν έγκυος με τον Φατσέα “Παρ’ όλα αυτά σαν ζευγάρι είμαστε σε διάσταση”, δηλώνει.

Διάφορες πηγές που προβάλλουν spoilers για την επικείμενη προβολή της σειράς αναφέρουν πως η ιστορία έχει προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα του 2020. Αναφορές θέλουν τη Σταυρούλα “ετοιμοπόλεμη” φεμινίστρια, γεγονός που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ιδίως αν σκεφτεί κανείς πως την είχαμε συνηθίσει να συγχωρεί κάθε “ατιμία” του Φατσέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version