Κέισι Μίζιου: Με την Καγιά και τον Σκουλό δεν έχω ξαναμιλήσει μετά το παιχνίδι

Κέισι Μίζιου: Με την Καγιά και τον Σκουλό δεν έχω ξαναμιλήσει μετά το παιχνίδι
H Κέισι Μίζιου

"Τρίτη στο GNTM, αλλά έξω νομίζω ότι έχω βγει πρώτη. Δεν μου θύμισε τελικό αυτό που συνέβη, άρχισα να γελάω", δήλωσε για τον επεισοδιακό τελικό του ριάλιτι μοντέλων

Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και το “Πρωινό” παραχώρησε η φιναλίστ του GNTM, Κέισι Μίζιου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων σχετικά με την προσθήκη αγοριών στην επόμενη σεζόν του ριάλιτι μοντέλων.

“Θεωρώ το GNTM με αγόρια και κορίτσια μια ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά δεν θα πήγαινα, θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ γιατί ίσως φοβόμουν τη συμβίωση. Μπορεί να ήταν λίγο πιο δύσκολη” ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Ενώ για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας του Star, δήλωσε “ναι, τρίτη στο GNTM, αλλά έξω νομίζω ότι έχω βγει πρώτη. Δεν μου θύμισε τελικό αυτό που συνέβη, άρχισα να γελάω. Λέω τώρα τι γίνεται, τώρα σοβαρά συνέβη αυτό το πράγμα, αλλά δεν με ενόχλησε. Μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι το modeling είναι αυτό που θέλω να ασχοληθώ. Κάνω αυτό που αγαπάω”.

Τέλος, σχετικά με τη σχέση της με τους τέσσερις κριτές, μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Κέισι Μίζιου ανέφερε: “Δεν έχω μιλήσει με την κυρία Καγιά μετά το παιχνίδι, ούτε και με τον κύριο Σκουλό, ενώ με τον κύριο Μπράτη έχω ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Είναι γλυκύτατος! Ελπίζω να συνεργαστώ με όλους τους κριτές έξω από το παιχνίδι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα