Κωμωδία VS Δράμα σημειώσατε 1: Η Μουρμούρα σπάει τα μηχανάκια της τηλεθέασης

Κωμωδία VS Δράμα σημειώσατε 1: Η Μουρμούρα σπάει τα μηχανάκια της τηλεθέασης

Σκούρα τα έχουν βρει στο κανάλι του Αμαρουσίου με τον ανταγωνισμό, καθώς οι δραματικές σειρές που διαδέχονται η μία την άλλη χάνουν έδαφος απέναντι στη νέα καθημερινή κωμική σειρά του Alpha και τη Μουρμούρα

Άνοιξε και η δεύτερη εβδομάδα του νέου προγράμματος και οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίζουν την κούρσα στους πίνακες τηλεθέασης. Η βραδινή ζώνη μονοπωλείται από τα νέα προγράμματα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και του Alpha από τις 20.00 ως τις 22.00 το βράδυ. Από τη μία οι δύο ελληνοκυπριακές καθημερινές δραματικές σειρές "Δίδυμα Φεγγάρια" και "Μπρούσκο" και από την άλλη η νέα σειρά "Έλα στη θέση μου" και το αγαπημένο "Μην Αρχίζεις της Μουρμούρα". Τα μέχρι τώρα δεδομένα της τηλεθέασης δείχνουν μια ξεκάθαρη υπεροχή στην κωμωδία, ειδικά στα λεγόμενα νεανικά κοινά.

Η τηλεμαχία των 20.00 είναι πιο δύσκολη για τον Alpha, αφού τα "Δίδυμα Φεγγάρια" μοιάζουν να έχουν το κοινό τους, το οποίο όμως αφορά κατά κύριο λόγο μεγαλύτερες ηλικίες. Έτσι, το "Έλα στη θέση μου" κερδίζει έδαφος στις ηλικίες 15-44, αλλά και στο γενικό σύνολο σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί η σειρά του ΑΝΤ1 να έγραψε 22,7% στο γενικό σύνολο, έναντι 17,1% για το πρόγραμμα του Alpha, η διαφορά όμως στο νεανικό κοινό υπέρ του καναλιού της Κάτζας ξεπέρασε τις 15 μονάδες. Το "Έλα στη θέση μου" σημείωσε επίδοση 25,3%, ενώ τα "Δίδυμα Φεγγάρια συμβιβάστηκαν με ένα 10.7%.

Η Μουρμούρα παίρνει καθαρό προβάδισμα

Η μονομαχία των 21.00 είναι παλιά υπόθεση και τα δύο προγράμματα βρέθηκαν το περασμένο διάστημα στήθος με στήθος. Η ανανεωμένη πρόταση όμως με τα δύο νέα ζευγάρια της Μουρμούρας φαίνεται πως βρίσκει το βηματισμό της και κερδίζει τη μάχη της τηλεθέασης, απέναντι στο "Μπρούσκο".

Το "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" κατέγραψε τη Δευτέρα ποσοστό 25,3% στο σύνολο, έναντι 20,5% για το "Μπρούσκο". Στα νεανικά κοινά η διαφορά εκτινάχτηκε σε διψήφια ποσοστά. Η κωμική σειρά έγραψε 31,2%, πάνω από 15 μονάδες μπροστά από το "Μπρούσκο" που σημείωσε 14.7%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση, Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network