Μάχες, Star & Αλμοδοβάρ

default image

Η νέα δουλειά του Αλμοδοβάρ έχει τίτλο, The Skin that I Inhabit και πρωταγωνιστούν οι Αντόνιο Μπαντέρας και Έλενα Ανάγια (Θεά!). Ανυπομονούμε

ΣΚΑΪ
Αύριο Τρίτη στις 23.00 κάνει πρεμιέρα η νέα παραγωγή του Σκάι, Μάχες των Ελλήνων . Σας αρέσουν ή όχι, συμφωνείτε ή όχι με την προσέγγιση της κάθε δουλειάς του Σκάι, τουλάχιστον παράγει κάποιο έργο αυτό το κανάλι.

Σινεμά
Η νέα δουλειά του Αλμοδοβάρ έχει τίτλο, The Skin that I Inhabit και πρωταγωνιστούν οι Αντόνιο Μπαντέρας και Έλενα Ανάγια (Θεά!). Ανυπομονούμε .

ΗΒΟ
Διαβάζεις για το ΗΒΟ Go και σου τρέχουν τα σάλια. Και μετά πατάς το λινκ και σου βγάζει αυτό .

STAR
Το σάιτ του STAR άλλαξε (το πρωτοείδαμε στο Mediablog.gr). Συγκεκριμένα το σάιτ που έχει να κάνει με το τηλεοπτικό κανάλι. Το γενικών καθηκόντων star.gr είναι όπως ήταν.
Παραμένει το καλύτερο ελληνικό ελεύθερο κανάλι, όχι για τις εκπομπές και τις ειδήσεις του, αλλά για τις ταινίες και τις σειρές του.
Πάνω δεξιά διαβάζουμε ‘iStar Web TV’ που σημαίνει πως θα προβάλλει και online το πρόγραμμα του όπως κάνει εδώ και λίγο καιρό ο ΑΝΤ1.

Google
Απλά το έχει παρακάνει .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Blue Beam Project προ των πυλών.

MEGA
Αν θες να γυρίσει το Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος, τότε βοήθησε με μια υπογραφή .

Tumblr of the Day
Vimeo .

Sci-Fi
Ikea Manuals .

Βίντεο
Το ωραιότερο που θα δείτε σήμερα.

Τον καιρό εκείνο
Που δοκιμάζαμε πυρηνικές βόμβες . Τρομερές φωτογραφίες από το In Focus που φαίνεται πως έχει πάρει τα ηνία από το The Big Picture, χάρη στον Alan Taylor.

Tweet: Add to Favorites
Μερικά τουΐτς που έγραψαν ιστορία.

Treasure Link
Sad Arnold .

Φωτό της ημέρας
Από διαδήλωση που οργανώθηκε κατά της βίας και των συμμοριών στο Μεξικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα